Welcome to

Welcome to

Thursday, August 12, 2010

Det närmar sig

Det är alltså bra 3 dagar kvar till ligapremiär. Hur ser det då ut? Ja, förutom att jag anser att förstärkningar behövs så har vi en del orosmoment. Cesc som spelade 45 minuter igår mot Mexico är inte spelklar av oklar anledning. Han spelade väl i snitt 4 minuter per match i VM och borde vara fysiskt i toppslag för att spela med Arsenal. Dels för att han vilade i slutet av säsongen med sitt skadade ben och dels för att det borde ligga i hans intresse att övertyga fansen om att det är Arsenal som gäller.

Lite samma sak är det när vi talar om Van Persie. Jag kan inte se framför mig att andra lag runt om i Europa vilar sina stjärnor för att de har fått för lite semester efter VM. Det msåte vara något kosntigt fabror Wenger-påhitt. Spela bästa tillgängliga lag. Det är för fan Liverpool borta.

Oro finns också kring Diaby, Song och Djorou. Framförallt hos Diaby och Song som inte synts till alls ännu. Det är ju inte så att vi kan ställa upp med ett gäng debutanter, ungtuppar som frimpong och Wilshere och tro att vi knallar hem med tre poäng från Anfield. Det är allvar och och någon har lite trötta ben eller är trött i huvudet borde de syssla med annat än att spela fotboll för 1,5 miljon kronor i veckan. Upp på tå och spring.

Förhoppningsvis så tillkommer det lite lagnyheter inom kort så vi får en klarare bild över hur läget är. Men osäkert känns det ännu.

Gunners!!

//swearse

No comments:

Post a Comment