Welcome to

Welcome to

Thursday, August 5, 2010

Galatasaray + Rosicky + Cesc+ Joe Cole

Förutom att Verm på hemsidan säger en faslig massa vilket tydligen är Arsenal.com´s nya strategi så är det rätt tyst. En omfattande intervju som man sen gör 700 artiklar av. Ganska ointressant eftersom alla spelarna hittills foksuerat på att svara politiskt korrekt och att inga faktiska nyeter egentligen har kommit ur detta projekt.

Det som händer för övrigt är att Cecs är tillbaka i England och förmodligen hos Arsenals övriga lagmedlemmar. Vi får väl se om det är så att han tänker prata och tala om hur allt egentligen står till. Fabrgas är inte större än Arsenal och vi villinte ha spelare som inte vill vara hos oss, framförallt inte en kapten. Vissa säger att det inte är Cesc´s fel att rykten sprids vilket är helt korrekt. Men han kan lätt gå ut att säga att det är bullshit och att han tänker stanna. Speciellt om den diskussionen han hade med Wenger innan VM fastställde detta faktum. Då kunde han lätt dementerat alltihop innan VM och sagan hade varit mer ointressant. Jag förväntar mig något form av uttalnde av Cesc inom snar framtid.

Förutom det så ryktas det kraftigt om Galatasaray för Rosicky. Ett beslut som jag skulle kunna förstå. Han står antagligen bakom Cesc, Nasri och Diaby om kampen om de två offensiva mittfältsrollerna. Kanske även bakom Wilshere och Ramsey. Det vet vi inte. Det han har att tampas är om vänsteryttern mot Arshavin eller om högeplatsen mot Walcott. En postion som Rosicky egentligen ändå inte vill ha. Dessutom har hans skador förvärrat möjligheten att spela in honom i laget eftersom man helt enkelt inte kan lita på att han ska spela under en längre period. Jag tycker Rosicky är en duktig spelare och en tillgång så det är inte roligt om han försvinner, samtidigt som det inte precis är ett slag mot klubbens kvalitet. Det man kan känna är att det försvinner gott om erfarenhet och att bredde försämras en del. Men om Wenger tänker sig att ge spelare som Vela och Wilshere chansen på allvar så krävs det att nån annan flyttar på sig. Rosicky kan vara en av dem. Det som oroar mig och som kommer att oroa mig är våra yttrar. Vi har egentligen bara Arshavin av kvalitet. Ersättare till honom är Vela och till höger Walcott med oklar ersättare som jag diskuterade igår. Det är inte precis en hotfull uppställning. Cole hade varit bra att ha men han ville ju ha pengar och en central roll, samt garanti för speltid. Det skulle Wenger aldrig erbjuda så han gick till Liverpool istället. Både skönt och synd. Synd för att han är en bra spelare vi kunde ha haft nytta av och synd för att han kommer att göra skada när vi möter Liverpool. Skönt för att han är ett pengakåt svin som har krav som en liten barnrumpa och tillför bara horeri till vår klubb.

Så är det med det. Jag hoppas tystnaden och de omfattande spelarintervjuerna pekar på att Wenger sysslar med andra saker, såsom att köpa en mittback och en målvakt.

Gunners!!

//swearse

No comments:

Post a Comment