Welcome to

Welcome to

Saturday, August 14, 2010

Skador och Gallas, City och DNA

Ok.

Djorou, Song, Ramsey och Bendtner är borta. Diaby, den*lson, Van Persie och Cesc tveksamma av olika anledningar. Dessutom påpekar Wenger att det är match-fitness som avgör vem som spelar. Kvalitet spelar alltså ingen roll i Wengers ögon. Mer om laget i preview imorgon.

Gallas kan vara på väg till Spurs, det hade väl varit talande för den mannen. Först Chelsea till Arsenal, sen Arsenal till Spurs. Snacka om mercenary. Mig gör det ingenting, Spurs splashar alltid cash och vill de ha Gallas so fine. Det skulle vara en härlig triumf att rasera det franska Gallas-egot den här säsongen.

Förutom det så framkom inte jättemycket från presskonferensen igår. Wenger vägrar prata om transfers och hävdar att våra målvakter har kvalitet och klass....hr....arh.....buff....jag satte något i halsen.
Precis som arseblog har jag ingen oro för att vi kommer att göra massor av mål. Men vi kommer också att släppa in många. de 42, tror jag, från förra säsongen skulle säkert kunna bli 55 i år med tanke på de förstärkningar vi INTE gjort. Så kvalitet och klass Wenger, det är något vi saknar i de bakre leden. Det ser alla och om inte du gör det bör du inte få det nya kontraktet du pratar om.

Idag börajr PL med en "höjdare". Dvs två fittor som ska spela mot varandra. Avskyvärda Spurs mot horlaget City. Det blir som att se två rövhål försöka äta upp vartannat men resultatet är intresssant och intressant är också alla de spelare som City måste dumpa. Där finns ett gäng rätt bra spelare som inte kommer att få nån plats. Man kan helt klart hitta en del backup-spelare där åtminstone. Kolla truppen:

Backar:
Aleksandar Kolarov (SERB)
Dedryck Boyata (BEL)
Greg Cunningham (IRE)
Javan Vidal (ENG)
Jerome Boateng (GER)
Joleon Lescott (ENG)
Wayne Bridge (ENG)
Shaleum Logan (ENG)
Nedum Onuoha (ENG)
Micah Richards (ENG)
Kolo Toure (CIV)
Pablo Zabaleta (ARG)

Mittfältare:
Abdisalam Ibrahim (NOR)
Adam Johnson (ENG)
David Silva (ESP)
Gareth Barry (ENG)
Patrick Vieira (FRA)
Yaya Toure (CIV)
Nigel de Jong (NED)
Kelvin Etuhu (NGR)
Stephen Ireland (IRL)
Michael Johnson (ENG)
Vincent Kompany (BEL)
Vladimir Weiss (SVK)
Shaun Wright-Phillips (ENG)

Anfallare:
Emmanuel Adebayor (TGO)
Craig Bellamy (WAL)
Felipe Caicedo (ECU)
Jô (BRA)
Alex Tchuimeni-Nimely (ENG)
Robinho (BRA)
Roque Santa Cruz (PRY)
Carlos Tevez (ARG)
Mario Balotelli (Ita)

Tex så har man Kompany, De Jong, Viera och Barry som defensiva mittfältare. Jag kan tänka mig vem som helst av dem utom Viera. Där finns garanterat en mittback som agera i Arsenal istället för Nordveit. Hur som helst så är ju den truppen löjlig. Det ser nästan komiskt ut på papper. Hur kan detta vara ok? Hur ska City fixa homegrown-regeln?

Förutom detta ryktas det nu om att Xavi ska spela i Arsenal eftersom han suktar så intensivt efter Cesc DNA. Han har begärt en transfer och erbjudit sig att betala själv. Ett år till utan sleepovers med Cesc blev helt enkelt oumbärligt för Xavi. Som släptåg tar han med sin sin pudel Puyol som har lovat att sitta snällt och tyst i hundkojan och ta emot de smaskiga ferompartiklar som Cesc lukt utsöndrar. Det är härliga tider för Spaniens stolthet. De ska bara ta ett lån först så ordnar sig allt.

Gunners!!

//swearse

No comments:

Post a Comment