Welcome to

Welcome to

Sunday, August 8, 2010

Usch

Oron inför säsongen växte krfatigt igår istället för tvärtom. Vi kan konstatera att Fabianski är bra på att rädda bollar men när det gäller ingripande i luften och organisation av försvar är han en knattespelare. Vi har helt enkelt inte råd att ha en målvakt som kastar in bollar i eget mål på hörnor eller som inte kan tajma utrusningar. Fabianski är så illa till mod vid fasta situationer att man kan se honom darra. det är ohållbart. Så.....läs och häpna........vårt enda alternativ just nu är att sätta Almunia som keeper. Detta är inget annat än tjänstefel av ledningen och det får mig att må illa. Mycket illa.

Att sedan försvaret agerar som yra höns och att vi släpper in 5 mål är lika oroande. Förra året var vårt försvar dåligt, i år är det sämre. Arsenal har ersatt ett Gallas och Campbell med Djorou och Koscielny. Ett ärkeas och en krigare mot 2 oprövade chansningar. var man än tyckte om Gallas så var han en bra mittback, det är inte Koscielny ännu och Djorou?, kanske men absolut inte garanterat. Var det lämnar det då Arsenal? Jo, en vecka kvar till ligapremiär, spelarna åker på landslagsuppdrag denna veckan och vi har inget försvar. Vi har ingen Song som täcker backlinjen, vi har inget bra mittförsvar och vi har målvakter som är så dåliga att det oroar hela den redan oroliga backlinjen. Detta kan inte vara meningen...ska det vara så här?

På söndag möter vi Kuyt, Torres, Joe Cole och Gerrard. Vår backlinje kommer att mosas av dessa killar. Det finns stor risk för fullständig förnedring av ett Arsenal som bara blir sämre och sämre med en tränare som blint hävdar att vi blir bättre och bättre.

det är dessutom oroväckande att vår lista av otillgängliga spelare redan är astronomisk. Cesc, van Persie, Arshavin, Diaby, Song, Djorou, Bendtner och säkert ännu fler. Hur fan gick det till?

Finns det något postivt då? Ja det gör det. Chamakh är en striker och en toppforward som vi behöver. Jag hoppas Wenger kan finna ett sätt att spela både Van Persie och Chamakh. Då är vår frontlinje livsfarlig. Nasri är också postivt. Han har varit otroligt bra och kan vi finna plats för Cesc och Nasri är vi också grymma. Ett anfallsspel med Nasri, Cesc, Arshavin, Chamakh och Van Persie skrämmer vilket lag som helst. Kanske är det just därför man känner en sån ångest inför säsongen. Vi är bra men kommer att släppa in så mycket mål att det inte kommer att räcka. Och det irriterar mig.....gruvligt. Helst hade man velat sitta nu och läsa statistik, pussla med laguppställning och låte det klia i fingrarna över premiären nästa helg. Men det nöjet har Wenger stulit genom att inte skaffa backar eller målvakter. Vi sitter i skiten helt enkelt och jag befarar att den här säsongen kommer att leda till något mycket mycket tråkigt. Jag är ledsen mina vänner men det finns inget kul att skoja om och inget att göra åt det. Vi kan bara hoppas att Wenger trollar fram något magiskt under veckan för annars.........................................

Något som skulle kunna uppfattas som intressant är att Sagna pratar öppet om Spahic, vilket å andra sidan inte är den toppvärvning man önskar men dock en back till åtminstone.

Jag såg precis höjdpunkterna från Legia, och det såg inte bättre ut idag tyvärr.

Gunners!!

//swearse

No comments:

Post a Comment