Welcome to

Welcome to

Sunday, November 8, 2009

3 nya poäng, smaskens I tell you

Perfekt. Wolves började hett som man kunde ana. Efter 20 minuter tar vi över och dödar matchen inom loppet av de sista 25 i först halvlek. Lite slumpartade mål kan man tycka men efter en hop av dessa slumpmässiga mål i år kan man kanske tänka sig att det egentligen inte är så slumpmässigt. Hänger ni med hur jag menar. Jag menar att vi är bra.

Det finns inte så mycket att tycka om matchen igår egentligen. Vi bra, mycket bra, Wolves var inte alls bra. Därför vann vi med 4-1. Det är viktigt. Matcher som dessa måste vi vinna. Vinner vi alla matcher som denna så är vi med i toppstriden även om vi får stryk av United och Chelsea emellanåt.

Det var synd att Diaby blev skadad. För Ramsey skulle spela den defensiva rollen och det hade varit spännande att se. Nu fick vi aldrig riktigt se hur det hade gått. Synd. Men väldigt bra att Ramsey spelade. Förhoppningsvis får han fler chanser att spela defensiv så vi får se om det funkar. Ramsey som defensiv med Nasri och Fabregas framför ser inte stabilt ut bakåt men fantastiskt bra framåt. Huvudskälet är ju ändå att Song inte kan spela alla matcher. Nu får vi se hur allvarlig Diabys skada är. Det är ju 2 veckor till nästa match så kanske han kommer tillbaka, och kanske vi får tillbaka fler spelare. Vi får se. Det finns ju gott om tid att spekulera kring det.

Jag ser fram emot en 0-0 match idag mellan Chelski och Manure. Förhoppningsvis bryter Rooney båda benen och Drogba säger upp sig på stående fot för att Abramovitj ännu inte köpt Norge och bränt ner landet. Hm............undrar vilka som förstår kopplingen.

Nåväl. Allt är grönt och skönt. 3 härliga poäng till oss, bra spel, bra inställning, allt är bra. Det är bara att njuta. Det kommer tuffare tider. Yin och Yang ni vet. Eller så har vi haft våra tuffa tider och det nu det är vår tid. Vi hoppas på det va?

Gunners!!

//swearse

No comments:

Post a Comment