Welcome to

Welcome to

Saturday, November 7, 2009

Inför Wolves

Då var det dags för Premier League igen. Skönt. När det går bra vill man bara att matcherna ska rada upp sig. Därför är det lite tråikigt med uppehåll nu igen. Seriöst alltså.

Men idag är det Wolves borta. Det är alltid farligt att spela mot givet sämre lag borta. De kan göra sin livs match för de har allt att vinna. De ska slappna av för ingen tror på dem ändå. De kan chansa för går det åt helvete är det inte värre än beräknat ändå. Som sagt. Det gäller att vara "up for it" som Cesc säger. Underskattning är den vanligaste skrällorsaken i idrotten generellt. Så fort man tar för givet att man är bäst förlorar man. Arsenal är kanske bäst just nu och då gäller det att inte förlora.

laget är både lätt och svårt att förutse. Man tycker ju att rotation vore på sin plats men hittills verkar det som om Wenger roterar så lite som möjligt i år. Nasri spelar antagligen inte från start, Diaby lär göra det :-). Även om jag tycker Ramsey kunde fått chansen. Gärna Rosicky också så kunde man spelat Eduardo-RvP och Arshavin till höger.

Okej så här tänker jag:

              Almunia
Sagna-Gallas-Verm-Gibbs
                Song
       Fabregas Rosicky
Arhavin               Eduardo
                RvP

Nu blir det inte så. Antagligen spelar Diaby och Rosicky kanske får spela till höger om han får spela alls. Eduardo letar efter spelatid och borde få den. Det finns ett stort behov av honom.

Wolves har jag dålig koll på. 11 poäng på 10 matcher är ju inte direkt övertygande. McCarthy menar att Wolves ska spela offensivt. gärna för mig. Får vi ytor vinner vi.

Okej. Ladda för ikväll. Kör hårt. Och njuut för sen är det 14 dagar till nästa nöje.

Gunners!!!

//swearse

No comments:

Post a Comment