Welcome to

Welcome to

Monday, November 16, 2009

Mainly RvP

Okej. Idag har jag smält den otrevliga nyheten kring Van Persie en aning. Arsenal bekräftar nu att det rör sig om 6 veckor, kanske mindre. Vilket i denna bedrövliga landslagsskiten på något vis var goda nyheter. Han kan alltså troligtvis spela igen i januari vilket är ungefär 7 gånger bättre en rubrikerna bassunerade ut igår. Nu har vi ju missbedömt skador förr i Arsenal men förhoppningsvis stämmer detta. 6 veckor utan en spelare är inget värre än man får räkna med under en säsong. Synd bara att Walcott och Bendtner också är borta. Men de borde vara på väg inom snar framtid, åtminstone Walcott.

Vad innebär då detta. Jo, naturligtvis att dörren öpnnar sig för en spelsugen Eduardo. Det har varit svårt att se var han ska spela utan att peta Van Persie. Jag var inne på detta förra veckan. Nu har han chansen. Jag tror även att man kunde spela Arshavin i mitten och låta Walcott och Eduardo komma från varsitt håll i luckor. Arshavin ser alla luckor. Vad tror ni om det? Det är ju inte så att Van Persie dominerat med som targetplayer ändå så Arsha borde kunna göra ungefär samma sak. Vilket också i så fall skulle ge oss möjligheten att spela Nasri eller Rosicky på vänsterkanten. I vilket fall som helst så öppnar de sig för speltid för Eduardo och det är upp till honom att ta chansen.

Ramsey beskrivs som nästa Cesc och Arseblogger skriver en ohyggligt kul strof kring detta:

The praise for Aaron Ramsey after his display at the weekend continues with one of his Welsh teammates comparing him to Cesc, which is good stuff indeed. One Cesc is a thing of wonder, two of them would be almost like cheating.

Hehe. Ja varför inte. Spela Ramsey jämte Fabregas så får vi väl se då.

Okej. Fotboll närmar sig. Om ett par dagar kan vi i alla fall börja diskutera matcher igen. Vi får bara hoppas att inga nya skador dimper ner i vårt läger.

Gunners!!

//swearse

No comments:

Post a Comment