Welcome to

Welcome to

Wednesday, November 4, 2009

Inför Alkmaar + skador

Attans skit också. det verkar som om Bendtner och Clichy blir borta ett tag. Det betyder att vi har Djourou, Denilson, Walcott, Clichy och Nicky borta på mer eller mindre osäkra tider. Dessutom har vi spelare som Rosicky och Eduardo hela men som alltid skadar sig efter en match eller två. Rosicky verkar vara tillbaka men tyvärr inte från start. Vilket tyder på att det blir Eboue till höger. Jag har själv ett annat önskemål men vi får se hur det blir.
*Update Tydligen är Gallas också skadad. Vad och hur länge är oklart.

AZ ikväll och det är dags för Wenger att slå Koeman. Hemma mot AZ ska vara kassaskåpssäkert. Speciellt ikväll. Vi är i form, vi spelar för att säkra avancemang och vi spelar hemma. Allt annat än seger är icke godkänt.

Våra spelare matchas rätt hårt nu och det är egentligen läga att rotera lite. Men det är inte alltid så lätt att veta hur eftersom skador drabbar oss hårt. Enligt Wenger blir det värre. Han menar att November är en mycket dålig månad när det gäller skador. Mmmm.....då kanske vi skulle haft en bredare trupp då. Nåja. Jag har tänkt ut en uppställning utan både Diaby och Eboue (som offensiv). Den här uppställningen hade jag velat se ikväll:

                   Almunia
Eboue-Senderos-Vermaelen-Gibbs
                     Song
          Fabregas   Nasri
Arshavin                Eduardo
                     RvP

Jag tycker den skulle kunna funka. Flytta upp Nasri och sätt in Ramsey. Det är också helt ok. Nu tror ju jag att Diaby spelar av flera olika anledningar.
1. Wenger gillar honom
2. Wenger ska envist motbevisa att som inte gillar honom
3. Wenger envisas med att inte chansa med spelare (Nasri) trots att de skadar sig ändå senare.
4. Diaby deltog jämte Wenger på presskonferens.

Man kan alltså dra slutsatsen att Diaby spelar jämte Fabregas ikväll. Men jag hoppas verkligen att Nasri, Eduardo och Rosicky deltar på något vis. Riktigt bra spelare som måste komma igång nu när skadorna blir fler. Clichys skada ser inte jag som en katastrof. Han är ärligt talat rätt skakig bakåt. Gibbs är lite mer valpig men inget direkt nedköp.

Annars är det bara att hoppas att vi taggar till ikväll och krossar AZ som en hämnd för den snöpliga oavgjorda sist.

Se matchen på Viasat, ViasatOnDemand eller eventuellt Veetle då OnDemand ha börjat ta 79 spänn för en streamad match i dålig kvalitet. Skäms på Er Viasat.

Gunners!!

//swearse

No comments:

Post a Comment