Welcome to

Welcome to

Thursday, November 19, 2009

Positiva nyheter + skämmes ta mig fan Henry!!

Vi börjar med tråkigheterna. Henry är en ikon i Arsenal. Ibland omöjlig att kritisera. Men det verkar som om gubben blivit girig på framgång. Att fuska sig till VM är inget vi kan stå för i Arsenal och Henry gjorde det. Ytterst medvetet. Detta gör att jag gärna ser att Henry fortsätter vara en ikon i Arsenal men aldrig mer en Arsenalspelare. Inget kan förändra det han gjorde i Arsenal, han är en legend, och Henry har inget med Arsenal att göra längre. De som nu försöker få detta till att Arsenal inte kan klaga på domslut längre är inte bara lite off-topic. Henry är numera en Barca-spelare. Tilltaget mot Irland riskerar dock att sätta honom i samma kukfack som Drogba, Rooney och Ronaldo. Fuskande svin som sabbar fotbollen. Onödigt och dumt Henry. Skämmes ta mig fan.

Annars är det idel goda nyheter förutom det faktum att det verkar bli Silvestre som ersätter Gibbs. Otäckt på många sätt men det verkar också som om Gibbs är redo igen för Chelsea-matchen vilket kanske inte känns tryggt men han är i alla fall en bra vänsterback.

Vidare kommer det riktigt positiva nyheter från Arsenal.com. Eduardo har skrivit på ett nytt kontrakt, vilket säger mycket mer om honom som person än det gör om honom som fotbollsspelare. Killen har inte riktigt fått bevisa vad han kan på plan men det är uppenbart att han har lojaltitet och karaktär. En spelare vi ska vara stolta över i Arsenal. Nu hoppas vi att han kan göra jobbet för Van Persie. En sniper som Eduardo mitt i högen av kreativa Arshavin, Cesc, Rosicky och Nasri kan bara betyda målchanser. Sätt dom Ed och du blir hjälte.

Wenger förklarar lite varför vi ser så få förändringar i laget. Tex då i transferaktivitet eller i rotation under säsongen. Han menar att kontinutet är det viktigaste för Arsenals spelstil och att för mycket nytt eller förändringar kan ta död på kreativiteten. Man kan också ana att han erkänner att Arsenals spelstil är våghalsig. Så fort det går emot tänds för mycket röda lampor i spelarnas huvuden och spelet går i stå.

Sådär ja, det var väl en ganska händelserik dag. Jag räknar med mer efterspel av Henrys dumheter och vi kan väl anta att vår internationella stordomare Martin Hansson numer får fundera på Allsvenskan och Superettan istället.

Gunners!!

//swearse

No comments:

Post a Comment