Welcome to

Welcome to

Thursday, November 12, 2009

DNA DNA DNA

Cesc tillbaka till Barca för han har deras DNA i sig
Arshavin ska till St Petersburg för att har deras DNA
Van Persie ska till Feyenoord för han har deras DNA
Vermaelen ska till AJAX för han har deras DNA

Jag ska till Korpen för jag har deras DNA

Alltså allvarligt. Enough med Cesc jävla Barca DNA- Han kanske går dit ja, men inte pga av något jävla DNA. Utan för att Barca är Spaniens bästa klubb, och Cesc är spanjor. Han lämnade Barca för att de inte trodde på honom, för att de inte gav honom chansen. Skyll er själva era jävla kastanjetter. Jag är trött på er nu. Punga upp med pengar för killen om ni ska ha honom. Han har kontrakt till fan vet när, många år till i alla fall. Så låt honom vara eller betala för honom. Om Chelsea och Untied får skit för "tapping up" borde Barca aldrig mer får värva ens ett litet får till sin hage på Camp Nou.

Så var det också sagt. Grr.....

Annars inte mycket att säga förutom att Wenger kommer att spela ungdomarna mot City i ligacupen. Bra. Förlorar vi kan vi skylla på att de är unga och inte redo ännu. Vinner vi kan vi skratta resten av året mot Shitty och deras "stjärnlag". Hrm....jag menar deras vi-spelar-för-den-som-betalar-mest-laget.

Annars inget nytt på fronten. Vi håller tummarna för att läkköttet arbetar och att alla våra landlagsspelare ligger på massagebänken hela veckan.

Gunners!!

//swearse

No comments:

Post a Comment