Welcome to

Welcome to

Tuesday, November 10, 2009

Bendtner borta?

God tisdag

Oroväckande nyheter talr för att Nicky blir borta mycket längre än några veckor. Vi får hoppas att detta är en överdrift av tidningarna och att Wenger kommer ut och säger något helt annorlunda.

För att vara positiva kan vi väl påpeka att Bendtner inte direkt imponerar som högerytter utan snarare passar på RvP:s postion och den lär han inte ta. Som om Walcott kommer tillbaka, Rosicky, Eduardo och Nasri håller sig hela kommer vi antagligen inte sakna dansken så mycket. Han tillför dock fysisk styrka, storlek och nickfarlighet. Det är ende i de främre leden som gör det så det kommer vi att sakna. vi får se vad som händer.

Annars är det en del snack på http://www.arsenal.com/ om att vi måste vara fokuserade, ta en match i taget osv. Klyschor på hög nivå men dock sant. Som jag säger hela tiden. Döm inte laget nu, varken positivt eller negativt. Döm dem i april även om vi kan vara ense om att det ser 10 gånger roligare ut ir än andra år.

Liverpool fick 2-2 mot Birmingham. De har det inte lätt alltså. Nu är serien lång och många lag kan tappa poäng. Vi låg exempelvis 7 poäng efter Villa men slutade 10 poäng före eller nåt sånt. Det händer mycket under en ligasäsong.

Zlatan tvekar kring sin landslagsfortsättning. Tönt.

Annars händer det inte mycket och som sagt. Det finns inga skäl att förhasta sig.

Gunners!!

//swearse

1 comment:

  1. Zlatan har helt klart smittats av en rejäl dos hybris!

    Står att bendtnér borta 3-4veckor efter operationen för den klassades som en "mindre operation" men Arsenal har aldrig nånsin haft nån tidsuppfattning när de gäller skador så kan nog räkna med honom tbx efter nyår

    ReplyDelete