Welcome to

Welcome to

Friday, November 20, 2009

Imorgon är det fotboll + Henry

Först det här med Henry.

Det börjar få hiskeliga proportioner.
Fuskade Henry medvetet? - ja, utan tvivel
Är det fel? - Ja, det är det.
Har det ett dugg med Arsenal att göra? - Nej, inte alls.
Påverkar det Henrys ställning i Arsenal? - Nej, absolut inte.
Är han den ende? - Nej, absolut inte
Har fotbollen stora problem med rätt domslut som straffar, offside? - Ja, absolut
Är John Cross den största idioten? - Ja, tveklöst

Kontentan: Henry gjorde bort sig men han är inte mer än människa. John Cross menar nu att vi i Arsenal får skylla oss själva om vi blir drabbade av domslut nu. Hur får han ihop det? En Barcelona-spelare fuskar i en landskamp mellan Frankrike och Irland och nu ska Arsenal straffas. Den mannen lider nog av något som kallas paranoia hos de flesta normalbegåvade. Spärra in John Cross på mentalhem innan han spränger sitt eget hus eftersom han upplever att huset förföljer honom.

Nu tycker jag vi kan koncentrera oss på fotboll. Till att börja med kommer det lite glada nyheter. Denilson är tillbaka. Viktigt!! Tilsammans med Fabianski, Vela och Traore vilket är mindre viktigt, men bra för bredden i truppen. Eftersom Song ska vra borta upp emot en månad kan Denilson bli årets viktigaste spelare. Ska Denilson spela defensiv mittfältare alla matcher i Januari är det dags att får börja öva på det nu direkt. Utan en spelare som gör samma jobb som Song kan inte vårt offensiva glädjetåg fortsätta. Trodde aldrig jag skulle kunna bli så hoppfull av att Denilson är spelklar. Men han har mycket att bevisa ännu.

Vela är bra som avlastning åt våra forwards. Vi kan sätta in honom om vi leder. Bra. Traore skulle kunna ge konkurrens med Silvestre om vänsterbacken med jag tror inte Wenger väljer Traore. Fabianski? Nja, det spelar ingen roll. Almunia står ändå och Mannone har bevisat att han duger. Trevligt med friska spelare bara.

Eftersom jag inte kör inför matchen-blogg förrän matchdag tar vi det lite försiktigt med just detta. Vi kan säkert dock enas om att det äntligen pirrar lite för match igen. Och matchschemat går hårt åt laget nu. 3 matcher kvar i november, sedan 8 matcher i december och 8 till i januari. För min del är det perfekt men skademässigt gäller det att hålla tummarna. HAr vi tur kan Van Persie ta med sig en hög med moderkaka från Serbien så alla håller sig friska :-)

Vi hörs inför matchen imorgon.

Gunners!!

//swearse

No comments:

Post a Comment