Welcome to

Welcome to

Wednesday, November 11, 2009

Fletcher din lilla fi.....

Man kan väl från början säga att det är fullkomligt absurt att någon Unitedsupporter någonstans i något avlägset skithål i världen påstår att de är drabbade av domare. Inget annat lag får uttrycka sig mot domare som Ferguson gör eller som Rooney gör. HadeWenger och Fabregas pratat om eller mot domare som de två hade de varit landsförvisade. Övertidsdiskussionen behöver vi inte ta upp igen, men alla förstår ju att ca en kvarts tilläggsminuter mot City inte precis var motiverade.

Att Fletcher sen som är en av de mest destruktiva spelarena i hela ligan anklagar Wenger för att göra uttalanden som drabbar honom är pinsamt. Är det inte så Fletcher att du inte kan hantera motgångar, ingen i United kan det. Mönstret är tydligt. Så fort vi är på efterkälken och slåss om 4:e platsen då är vi så trevliga och Fergie menar att Arsenal spelar fin fotboll och att Wenger är en bra tränare. Men när det knakar i maskineriet då är det plötsligt vårt fel igen. United är bara fyllt av dåliga förlorare. Halva deras supporter skara väljer United för att de har sån prestationsångest att de måste ha ett lag som vinner något. Är jag avundsjuk nu säger ni? Ja det är jag, på titlarna. Men på ett sådant jävla pack till kultur som man har i United avstår jag gärna.

Så, då var det sagt.

Det verkar som om Bendtners skada inte är så allvarligt. Fortfarande 3-4 veckor. Men Arsenal har siktat fel förr. Kommer ni ihåg Rosickys "minor hamstring". Vad blev det? 18 månader och killen spelar fortfarande inte på regular basis.

Det är lite snack om Yaya Toure igen. Det verkar ju föga troligt nu när broder Toure inte längre spelar hos oss. Nej, det är nog mest halmstrån efter en defensiv mittfältare. Och Yaya som komplement till Song när båda ska till Afrikanska mästerskapen verkar ju rent korkat. Nej tack I tell you.

Nick Hornby, den legendariska Arsenalsupporter samt författaren till Fever Pitch, uttalar sig på ett fantastiskt sett om Arsenal framgångar de senaste 4 åren. Inga titlar, ok menar han, men 4 semifinaler och 2 finaler, varav en final och semifinal i CL. Bra resultat säger han och sen kommer guldkornet: If dont like Wengers Arsenal you cant really like football.

Vad säger ni om den? Grymt sagt.

Vi avslutar med den.

Gunners!!

//swearse

2 comments:

  1. Ja, det är ta mig f*n ofattbart att alla i hela världen kan se hur United särbehandlas hela tiden...förutom dom själv.
    Pinsamt!
    Ogillar jag United? Hell Yes!!

    /Dave

    ReplyDelete
  2. Dom och de jävla barca, jag älskar att titta på dom när de spelar men de bör lära sig att hålla käften om Cesc! det var precis så de fick tag på Henry...Messi ronaldinho och hela det gänget ringde och smsbombade honom!

    ReplyDelete