Welcome to

Welcome to

Tuesday, November 24, 2009

Inför Liege + Arsenal.com pumpar positivism

Först Arsenal.com som pumpar ut nyheter som ska antingen höja laget eller eller supportrarna eller både och. Rubriken är " Fabregas happier than ever" men läser man artikeln så svarar han bara som en kapten ska men ge akt när Barca kommer på tal. Då säger han att vi kan vinna något den här säsongen. Jag påpekar att frågan gällde om han skulle stanna eller till Barca för de vinner. Cesc svarar att vi kan vinna också, den här säsongen. Tolka det som ni vill.

Annars boostas Vela hejdlöst, "bättre än Adebayor", "precis som Fowler", "makalös på träningar" osv. "Walcott kommer att vara avgörande för oss", "Vi ska slå Chelsea", "Vi ska krossa Liege". Allt finns att läsa på http://www.arsenal.com/. Gör det....det är trevlig läsning och bra på alla vis. Men kom ihåg att vi förlorade mot Sunderland i helgen och att detta är ett försök att skaka av sig det, vilket är korrekt men anmärkningsvärt.

Wenger hade en mer lugn presskonferens förutom när VM kom på tal. Kontentan var att han krävde att spelarna var lojala till den som betlar dom i första hand och var tydlig med att han sket fullständigt i VM. Ett ganska barskt uttalande och det blev helt tyst i rummet innan nån ställde nästa fråga. Jag förstår honom. Han förhandlar fram så små gigantiska löner (om ni förstår hur jag menar) som möjligt och Arsenal får betala. Oavsett om spelarna krossar skallen med landslaget, och kanske ännu vara. Skadar sig så illa att vi inte kan använda dem och därmed förlorar titlar. Landslag är ett ofog.

Oekj inför Liege. Vi ska studsa tillbaka mot dom som man så roligt uttrycker sig i England. Okej. Studsa på då för fan. Wenger klagade återigen igår på att vi inte penetrerade Sunderland. Det låter ytterst otrevligt men ta det lugnt killar det är fortfarande djupledslöpningar vi talar om. Det betyder nästan garanterat att vi inte får se Nasri och Rosicky igen. Inte på de positionerna. Ett så ohyggligt intensivt hyllande av Vela borde nästan betyda att Wenger spelar honom. Vänster eller i mitten. Det är frågan. Det beror helt och hållet på Arshavin. Vi måste ju på något sätt ladda mot Chelsea och därför tror jag uppställningen är tricky att förutse. Men kanske såhär: (Som vanligt är det en blandning av önskemål och tro i min elva)
 
                    Almunia
Sagna-Senderos-Vermaelen-Gibbs
                    Denilson
           Fabregas    Nasri
    Arshavin                    Vela
                     Eduardo

En elva där jag tror Walcott och Rosicky är aspiranter till att lösa av Fabregas och Arshavin om det går vår väg tidigt. Och jag skulle verkligen vilja se Arshavnin spela spets. Han är mycket mer lik Van Persie än vad Eduardo är. Man såg mot S´land att Eduardo inte gillar att vara delaktig i spelet likt Van Persie. Eduardo vill låte de andra spela för att sedan hugga på läget inne i boxen. Jag tror Wenger har stora huvudbrydderier om hur han ska formera sina front three. VI får se ikväll gubbs. Nu kör vi. Seger är ju bara ett måste.

Gunners!!!

//swearse                       

No comments:

Post a Comment