Welcome to

Welcome to

Tuesday, December 29, 2009

Har vi bara kroniskt skadade spelare?

Goddag goddag

Det verkar som om vi har kroniskt skadade spelare. Bendtner borta fortfarande, ingen glädje för Clichy, Denilson borta igen men Rosicky är på väg tillbaka. Naturligtvis blir han skadad igen direkt. Allt annat är en överraskning. Det är verkligen märkligt hur just Arsenal-spelare lyckas vara borta i evigheter. 3 veckor för Bendtner och Clichy börjar närma sig 4-5 månader. Denilson blir aldrig bra i sin rygg. Rosicky är ju bara aldrig frisk och man kan ju anta att Daiby går sönder snart igen.

Jag är bara jävligt trött på skador. Det är liksom inte ritkigt försvarbart.

Annars kan vi inte påstå att det är några intressanta nyheter att diskutera. Det är fortfarande oklart om Cescs skada och han har åter igen förklarat i media att han inte ska till Real eller Barca. Med tanke på att vi med en desarmerat lag i år fortfarande är med i titelracet har Arsenal hittills ett imponerade år och ett par värvningar i januari så ser vi starka ut ändå. På tal om transfers kan vi anta att det drar igång som attan med transferrykten snart. Jag hoppas att Wenger punkar ut med stålar med en gång för vi har behov nu och inte i slutet av januari. Drömscenariot är ju att han redan har affären klar med en striker och ett par andra spelare på g. Förvånansvärt är att han öppet pratar om mittfältare. Visserligen har vi skador där men för övrigt anser jag att besättningen där ser rätt bra ut. Song är fantastisk, Denilson hyfsad, Diaby och Ramsey ok, samt att Cesc är given och både Nasri och Rosicky kan spela där.

Vi får se. Ikväll hoppas vi på ett kryss mellan Liverpool och Villa så marginalerna bakåt ökar. Imorgon tar vi och snackar en del om Portsmouth.

Gunners!!

//swearse

1 comment: