Welcome to

Welcome to

Sunday, December 6, 2009

Vi vinner igen, det är viktigt

Först ska jag dräpa alla domare i England. Det passar bra nu när vi har vunnit så ingen kan anklaga mig för att vara dålig förlorar. Jag är så in i ryggmärgen trött på alla jävla sidor och jounalister som snackar om Arsenal är för små, för klena, men against boys och allt jävla tugg. Detta är männsikor i sin fysiska primetime som tränar 10 gånger i veckan med de bästa fystränar eman kan hitta. Klart de inte är klena. Resultatet av allt detta snack är att vi alltid får domare som har en känsla av att om en Arsenalspelare faller i närkamp är han klen men närkampen är sjysst. Om en motsåndare faller drar domaren slutsatsen att Arsenalspelaren använt osjyssta medel eftersom alla Arsenalspelare är klena. Det är jävligt trött samt att se Gooners bli överkörda bakifrån och inte få ett skit, men sen se Denilson eller Song ta tilbaka boll på samma sätt och få frispark emot sig. Jävligt trött, ville bara säga det.

Nu till matchen. På "vissa" forum lyckas man oavsett resultat alltid vara missnöjd. Vi slog ett fysiskt hårt kämpande Stoke med 2-0 och de hade inte en enda målchans. Det är väl kanon? Sen borde vi vunnit med 5-0 men det har snarare med självförtroende att göra och otur.

City sog dessutom Chelsea vilekt gör att om vi snor vår hängmatch så är vi 5 poäng från ligaledare i början av december. Ingen titeljakt över här inte.

Slutsatser frå igår:

Cesc har lite problem igen, precis som i början av säsongen. Han lider när Arsenal har problem, så är det bara.

Denilson måste vara backup till Song. Han är bra men klart klenare än Song. Men en helt ok, backup.

Nasri har absolut en viktig position jämte Cesc på mitten. Nasri, Diaby och Ramsey kan slåss om den positionen.

Skador på Eboue, Gallas och Traore kan drabbar oss hårt om de inte skakar av sig dem fort. Speciellt Gallas. Ingen Silvestre tack.

Rosicky är trasig igen. Man kan helt enkelt inte förlita sig på att han ska hålla sig hel. Wenger borde fundera på om han är värd pengarna.

Arshavin räcker inte heller till mot mittbackar men är 10 gånger bättre än Eduardo och Vela. Arshavin borde spela där tills vi har en permanent lösning.

Tråkiga nyheter att Bendtner fortfarande är 2-3 veckor borta. Det får alltså bli Arshavin i mitten tills dess i alla fall.

Det är alltså orosmoln fortfarande på himlen men det viktigaste igår är att vi faktsikt vann och att vi är 8 poäng från Chelsea men en match mindre. Det är helt ok. Samtidigt tappar Liverpool mer mark och Tottenham håller aldrig hela vägen. Kan vi bara säkra en 4:e-plats så är det bara att köra stenhårt uppåt.

Gunners!!

//swearse

1 comment:

  1. såg bara lite av matchen igår men domarna har verkligen inte hängt med i utvecklingen som har verkat i PL. tråkigt som fan att man inte ens kan lita på att domaren gör en stabil och anonym insats.

    ReplyDelete