Welcome to

Welcome to

Tuesday, December 1, 2009

Nu handlar det om att rasa eller resa

Det är 2 dagar sedan vi blev klarsynta och insåg att det de flesta trodde innan säsongen men sedan blev tveksamma till faktiskt stämde. Hängde ni med? Jag ska förklara. Som vanligt vrålar alla att Wenger inte ersatt förlorade spelare under sommaren och att truppen inte är bra. Sen börjar säsongen och Arsenal imponerar, snabbt vänds kappan lite och kanske Le Profesuer (eller nåt) har rätt i alla fall. Sen kommer det lite skador, vi får stryk av City, United och Chelsea och verkligheten är ikapp oss.

Naturligtvis drar mediadrevet igång nu och länkar oss med Yaya Toure, Balotelli, Perotti och en hoper av andra spelare. T.o.m. Nistlerooy. Spelar han i Arsenal blir jag tokig. I alla fall. Balotelli är ingen ersättare till VP. Han är av samma kaliber som Walcott, Eduardo och Vela. Ska det handlas i januari måste det vara pure quality. Nu vet vi att vissa namn inte uppfattas som pure quality men visar sig vara det så skirk inte av fasa om Wenger presenterar ett namn av okänd karaktär såsom Bakoritoriera. vem är det? Ingen aning. Men han kan vara grym, om han existerar. I alla fall, kontentan är att Wenger måste väl ändå handla i januari, eller vad tror ni? Kan han verkligen skita i det igen? Jag hoppas inte det men är inte säker. När Bendtner är tillbaka kommer tugget om att det är som en ny värvning, osv.

Nåja. Nu är dock frågan. Kommer vårt Gunners rasa och nu gå på dekis eller kommer vi att kriga. Vi är faktiskt bara en hårsmån från United i tabellen och Chelsea förlorar Kalou, Drogba, Essien, Mikel och kanske nån till när det bär av till Afrika. Men det gäller att hämta sig fort och omedelbart. Spelare som Eduardo, Walcott, Rosicky, Nasri måste börja producera. Och Arsha måste inse att han ska kriga alltid och inte bara när han känner för det. Men jag vet hur ryssar fungerar. Har varit i Ryssland en del. De är okuvliga i insikten om sig själva. Så jag tvivlar på att Arsha ändrar sig.

Nu har vi ligacup, liga, och CL var tredje dag. 2 oviktiga matcher och en livsviktig. Häng med nu. Om vi ska "bounca tillbaka" så tycker jag Walcott, Vela, Eduardo ska spela mot City. Jag vet att vi kör youngsters i ligacupen. Men ingen av dom är åldring precis. Framförallt behöver de speltid och känsla. Ge dem chansen att få matchvana. Vi har inte tid att vila spelare längre.

Det är upp till dig nu Wenger. Du har lovat länge nu. Upp till bevis.

Gunners!!

//swearse

No comments:

Post a Comment