Welcome to

Welcome to

Thursday, December 10, 2009

Helt ok.......från vissa

Vi förlorade igår men det gör inget. Killarna var fantastiskt bra. Det kunde lika gärna varit a-laget som rullade runt boll hela matchen utan att riktigt få till det. Det har vi sett många många gånger.

Det är inget att säga om. Klart godkänd insats av nästan alla.......såklart tar de unga en del dumma beslut och har svårt att avgöra när det är läge osv. Vad som dock är anmärkningsvärt är att Vela inte räcker till alls. Walcott var inte heller bra men han har inte spelat mycket. Vela har fått mcyket speltid sista veckorna och misslyckas kapitalt varje match. Han kan inte hålla i eller fördela bollen. Och han får ett par chanser varje match som han sumpar. Nej, för mig är han inte redo i alla fall. Kanske på vänsterkanten men inte i mitten. Det är slöseri med utrymme. Vi har inte råd att lära upp unga spelare i a-laget.

Nu väntar man med spänning inför rapporter om skadeläget inför Liverpool. Det är svårt att formera de främre tre inför helgen. Walcott är ur form, Vela räcker inte till, Wilshere får inte chansen, Rosicky är skadad, Nasri behövs på mittfältet, Van Persie är skadad, Bendtner är skadad, Eduardo är tveksam både skademässigt och kvalitetsmässigt. Nej jag har inte lätt för att se hur laget ska se ut på söndag. Kanske visar det sig att exempelvis Diaby kan spela. Men vi har klara bekymmer just nu. Helt klart.

En aning oroväckande inför helgen är också att Torres spelade 25 minuter igår. Gerrard och Torres gör mig alltid lite nervös. Speciellt om det går så illa att vi ska spela Silvestre istället för Gallas. Kalla kalla kårar.

Gunners!!

//swearse

No comments:

Post a Comment