Welcome to

Welcome to

Tuesday, December 22, 2009

Tisdagsmums

Hej

På något märkligt vis verkar det som om Nasri blir avstängd trots att han fick gult kort under matchen. Reglerna brukar ju vara att bestraffnignar som sker under matchen gör att spelaren inte kan bestraffas efter match. Men eftersom det är Arsenal så kan naturligtvis fucking FA hitta ett kryphål som gör att även om Rooney våldtar Mike Dean och får gult kort för det kan han inte bestraffas efter match men om en jävla fransman från Arsenal petar på hälarna på en klen Hull-cunt som faller som en fura av en kastvind så kan man naturligtvis stänga av den jävla fransmannen från Arsenal i minst 700 matcher för osportsligt beteende.
Man blir så trött på England ibland. De är nästan lika trångsynta i enkelspåriga som ryssar och det säger inte lite. För ryssar är lika trångsynta och enkelspåriga som en tripp utför en backhoppningsbacke. Ingen som vill vika åt ett annat håll där va?

Okej. Nu var det ur världen. Skönt. De ryktas om att Toure och Given vill lämna Shitty för de anser att klubben inte sköts på ett vettigt sätt. Hm.....pojkar. Låt mig förklara. Klubben köptes av en Shejkelishejk som ville ha ett Premier League-lag att leka med. Utifrån det spenderade man ett par miljarder på nya spelare utan att tänka på om de behövdes utan mest för att få en hög med namn till klubben. Sen visar det sig att de inte kan spela ihop och tränaren får sparken. Finns det något av detta som ni "fullblodsproffs med långvarig erfarenhet från engelsk fotboll" inte kunde förutspå. Sluta gnälla och ta era 200 000 pund i veckan eller lär er och tänka efter före. Pengakåta fjantar.

Det finns en liten story på Arsenal.com om att Diaby anser att han behöver bli jämnare. No shit Sherlock. Bli det då så tycker till och med jag att du tillför laget något.

Annars händer det inte mycket. Kroenke handlar lite till vilket han har gjort länge nu och tassar försiktigt närmare någon form av bud på klubben. Antagligen kan det väl hända något fram mot sommaren. Wenger har sagt att det är ett "decisive" år. Och jag tror att det inte bara handlar om att spelarena ska kliva fram i år utan även att om det inte funkar med talanger i år heller kommer klubben att korrigera sin strategi med hjälp av Kroenke.

Thats it for today.

Keep juling.

Gunners!!

//swearse

2 comments:

  1. Tja! Älskar att läsa om dina åsikter och tankar.
    Ska du fräsha upp designen? Den känns lite sådär ;)

    Bra blogg btw.

    ReplyDelete