Welcome to

Welcome to

Monday, December 14, 2009

Yes, ta mig fan.

Fantastiskt. Underbart. Härligt. Belissimo. Honom ska vi ha.

Oj, hamnade visst lite i Ferdinand där.

I alla fall. efter en avhyvling i paus tog vi tag i matchen och vann, ÄNTLIGEN, en stormatch. Nu har vi häng igen. Se nu bara till att inte förlora det hänget en kall snökväll i Burnley. Risk föreligger naturligtvis. Speciellt med tanke på att vi kanske igår förlorade vår enda forward i form, Arshavin, till skadelistan.

Jaja, just nu är det bara ideligen positivt. Med tanke på att vi skaande spelare som Van Persie, Clichy, Rosicky och i viss mån Eduardo, Diaby och Walcott eftersom de är nyligen tillbaka men helt ur form så är 2-1 på Anfield ett otroligt bra resultat. Vi ska vara stolta över våra pojkar. They have done good. Det kan ju bli så att det blir viktigt att spelare som Eduardo och Walcott tar ansvar och visar kvalitet nu på onsdag.

Inte mcyekt annat att säga om matchen. Vi var dåliga första. Liverpool kunde haft 2-0 med sig. Men det hade de inte och för en gång skull så kramar fru Fortuna oss lite och låter "18,5 miljoner pund + 127 000 pund i veckan"-Johnson slänga in bollen i eget mål. Bra valuta för de pengarna.

Njut mina vänner, njut. Idag är en dag för fröjd och glädje. Imorgon tar vi nya tag.

GUNNERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

//swearse

No comments:

Post a Comment