Welcome to

Welcome to

Saturday, December 5, 2009

Inför Stoke + Wenger svalnar på värvningar

God matchdag

Wenger backar lite på värvningar. Varken Balotelli eller Dzeko. Balotelli har vi ingen nytta av. Kort 19-årig bråkstake. Inget för oss. Dzeko hade varit grymt men Wengers uttalande säger att vi måste ha en World class som kan spela CL. Annars köper han inte. Det betyder att det inte alls är längre är givet att han handlar. Synd. Som jag sagt tidigare så spelar Wenger mycket för gallerierna om sånt här och ingen har en aning om vad som egentligen händer.

"Behaviour comes before ceremony". Helt korrekt Wenger. Klockrent. Wenger blev verbalt misshandlad av Hughes och skakade inte hans hand efter matchen. Givet.

Okej. Stoke idag. Kan bli jobbigt för Stoke är ett hyfsat lag men otrolig fysik. Det gäller att flytta bollen snabbt och framförallt flytta sitt eget arsle snabbt. Rörelse och passningstempo är grundstenen för Arsenal. Jag har lite kort om tid så här kommer laguppställningen direkt:

             Almunia
Sagna-Gallas-Vermaelen-Traore
             Denilson
       Fabregas - Nasri
Arshavin                Vela
               Eduardo

Alternativet är att Rosicky spelar istället för Vela men jag tror vi har en fördel av två rena forwards på plan. Vela löper mer i djupet än Rosicky och det behövs i vårt spel. Vi får se vid fyrasnåret.

Gunners!!

//swearse

No comments:

Post a Comment