Welcome to

Welcome to

Wednesday, December 16, 2009

Inför Burnley

Ok dags för Burnely borta.

Minusgrader, risk för snö och fysiskt spel. Låter det som det passar Arsenal. Nej inte direkt va. Så det gör kvällens match till väldigt viktig. En förslust ikväll och vändningen mot Pool är helt lönlös. Så taggarna utåt och en bra inställning så vinner vi ju mot Burnely.

Fler och fler lag blandar sig i topp 4. Villa har häng, vi har häng, City är där, Spurs (fy fan) är med ännu och Liverpool kommer att spurta hårt. United och Chelsea är såklart med. Det finns alltså inget utrymme för misstag.

Hur vi ska spela ikväll beror väl lite på hur Diaby mår och om Wenger vill vila någon. Egentligen är det väl Eduardo, Diaby, Ramsey och Nasri som slåss om lediga platser. Vänsterkanten är ledig och platsen jämte Fabregas är ledig. Jag tror det blir Nasri på kanten och Diaby i mitten.

Sedan måste jag slå ett allvarligt slag för Fabianski. Jag är smått häpen över hur dålig Almunia har blivit. Han gör nästan inga räddningar och i luftrummet kunde vi lika gärna haft Arshavin som ska rensa. Almunia är kass i egen box. Nej, han duger inte i ett lag som Arsenal. In med Fabianski och se om han håller måttet annars får Wenger lösa den situtationen. Målvakter av hyfsad klass är inte så dyra. Vi har däremot inte råd men tavlor som mot Liverpool. Fjutta åt bollen med handflatorna till en fri Kuyt. Jävla småbarnsräddningar.

Laget:

                 Almunia
Sagna-Gallas-Vermaelen-Silvestre
                   Song
               Cesc-Diaby
      Walcott             Nasri
                 Arshavin

Go go go for the top.

Gunners!!

//swearse      

laget:

1 comment:

  1. jävligt sant om almunia, sådana misstag gjorde man när man var 14-15 inte när man är 30+ och spelar i Arsenal! dags att låta woukazsscscsz växa in i rollen, han är ju nr 2 i landslaget och då borde man ju inte vara dålig precis, Almunia är väl 6e val i spanien om ens det?

    ReplyDelete