Welcome to

Welcome to

Wednesday, December 9, 2009

Inför Olympiakos

Vi laddar för match ikväll pojkar. Även om matchen överskuggas en del av oron för lagets alla skavanker. Trots detta måste vi försöka se fram emot att lagets ynglingar ska försvara våra färger på en riktigt tuff arena i Aten. Med tanken på truppen så kan man ju säga att det blir ett eldprov för många av våra småttingar. Spelare som Bartley och Cruise kan få spela från start. Det finns lättare matcher att debutera i.

Det är naturligtvis precis som mot City omöjligt att kräva seger av Arsenals lag i en sån här match men återigen kan det bli oerhört att se spelare som Merida, Ramsey, Walcott, Vela och Wilshere försöka bevisa att de faktiskt räcker till. Kanske speciellt Walcott har mycket att bevisa. Om han inte passar sig blir han snart omkörd av Vela och Wilshere och får börja spela reservlagsfotboll igen. Han är en av Englands största talanger men han är 20 nu och spelare i han kategori börjar rycka ifrån honom nu. Prove yourself Wally.

Laget då:

                Fabianski
Gilbert-Bartley-Silvestre-Cruise
                 Song
         Ramsey Merida
Walcott                  Wilshere
                  Vela

Det är inte otänkbart att Song spelar mittback och Eastmond tar defensiva rollen men jag tror Wenger väljer Song på mitten för att få stabilitet. Risken är annars liksom mot City att man för hårt tryck på backlinjen.

Hursomhelst ska det bli väldigt spännande att se Arsenal ikväll och vidare hoppas jag på positiva nyheter om Arsenals skadeläge.

Gunners!!

//swearse

No comments:

Post a Comment