Welcome to

Welcome to

Saturday, June 19, 2010

Årets tema

Det är onekligen så att årets tema i årets VM handlar om storalg som falerar fullständigt. Tyskarna som imponerat så föll tungt mot Serbien. England blev stundtals utspelat av Algeriet. Inte ens en filmande Gerrard i 85e minuten lyckades ändra på det. Myles Palmer som brukar skrika radikalt efter fler engelsmän i Arsenal borde kanske överväga huruvida det skulle hjälpa just nu egentligen. Inte ens de "bästa av de bästa" Lampard, Gerrard , Rooney lyckas ens skap farliga lägen mot Algeriet. Algeriet. Haha.

Vidic verkar vara illa utsatt av maffian i Tyskland. Ja, något msåte det vara då man vi ledning 1-0 kastar sig in i straffområdet och tar bollen med handen utan att en motståndare befinner sig närheten. Antingen gör han det med illvilja av något slag eller som har han en kraftig intern brand inne i sitt huvud.

Man kan hittills sammafatta Arsenals VM som mer eller mindre katastrof. Vela skadad, Bendtner skadad, Song bänkad, Fabregas bänkad. Alla fransmännen i ett lag utan stake. Man kan inte påstå att vi rosear marknaden precis.

Wenger säger:
No, we are not close at the moment. We are quiet. But there will be something happening before the end of the World Cup – certainly on the defensive side.

Det mest intressanta med detta är att han säger certainly on the defensive side vilket innebär att det inte är otänkbart att någon värvning kommer på andra postioner också. Att Wenger snabbt måste värva backar är ett faktum. Vi står med Djorou och Vermaelen så det är klart ha måste ha in backar. 2 eller 3 stycken. Plus målvakt och det är bara att välja och vraka i VM. Alla tar Almunia och Fabianski med hästlängder. Tom David fucking James.

Nu är det helg vilket är skönt. Eller.............. som småbarnsförälder är helgen oftast den mest hektiska perioden på en vecka och med tanke på att jag har helg nu till augusti går jag in i en hektisk ledighet :-). Det blir nog bra.

Holland spelar idag och det är intressant. 13.30 och sen Danmark-Kamerun senare ikväll.

Gunners!!

No comments:

Post a Comment