Welcome to

Welcome to

Wednesday, June 2, 2010

Poor Theo

Okej. Lille Walle kom inte med till VM. Såklart är det synd för honom men egentligen inte helt förvånande. Dock kan man fråga varför han blir petat till förmån för SWP som inte heller rosat markanden precis men men. I alla fall Walcott. Han har problem med sin fotboll just nu. Gunnerblog har en fin analys om varför. Men poängen är att han bara har ett alternatvi. Springa förbi och slå ett inlägg. De lag som fått problem med Walcott bara ser till att dubbla på honom och sen är han borta ur matchen. Han har också haft en tuff säsong med massor av skador så han kan ju alltis skylla på det. Walcott har nu en tuff uppgift framför sig. Antingen biter han ihop och fixar till sina bekymmer som fotbollsspelare eller så blir han aldrig mer än något wonderkid.

Intressant som jag inte läst nån annanstans än på Gunnerblog är att Harry "the twitch" Redknapp säger att de inte kommer att signa Cole eftersom han redan signat för någon annan. Daily Star säger Arsenal. Hmm...kanske. Men det sägs också att United är ett val för Cole och det känns rätt mcyket lämpligare för en Chelseakuk som honom.

Vidare som har Aaron Ramsey skrivit ett nytt kontrakt med Arsenal vilket numer verkar vara standrad i Arsenal. Break a leg and we give you a raise. Som jag nämnt tidigare är jag tveksam till att skicka nya kontrakt med bra löner till spelare som fortfarande har mycket att bevisa. Ramsey är en av dom även om han kanske förtjänar det mer än många andra.

Väntan fortsätter efter bättre tider.

Gunners!!

//swearse

No comments:

Post a Comment