Welcome to

Welcome to

Saturday, June 5, 2010

Hela affären är tråkig

Hela historien kirng Cesc och Barca börjar inte bara bli trött på utan är lite ledsen för att det har blivit så. Våra lag borde vara allierade. Vi står för glad, vacker och positiv fotboll. Båda lagen spelar sitt spel var de än befinner sig. Båda lagen älskar "Joga Bonita". Vi mötte Braca i år och de bevisade att de var bättre än oss. Inget att snacka om. De vann fair and square. De dominerade första matchen på Emirates och krossade oss på Nou Camp. Det är bara att erkänna. Deras vackra fotboll är effektiv och fungerar. Det gör inte vår. Är jag avundsjuk? Ja, ganska.

Varför ska vi då sitta här hela sommaren och bli irriterade på varandra. Vi i Arsenal börjar hata Barca för deras notoriska tapping-up. De gör en spelare unsettled i vår klubb och de gör en spansk landslagsman unsettled precis före VM. De tycker säkert vi gnäller för de är vana vi detta frispråkiga monster till klubb de supportar. Men det är inte ok Barca. Senast idag skriker Laporta att 35 miljoner Euro är tillräckligt. Det är klart det inte är. Det vet han också.

Alltihop är en sorglig röra där vi egentligen skulle stå hand i hand på toppen av fotbollsvärlden och skrika till andra lag. Spela som oss, vi är grymma. Tyvärr har Barca bestämt att de ska ha den rollen själva och att de har rätt att bryta mot alla tänkbara transferregler och bara bete sig som mediasvin. De anser sig stå över alla andra. Det är en trist mentalitet i alla genrer av mäsnkligt beteende. Hade det varit City, Chelsea eller Real hade jag förstått det och fortsatt tycka att de är idioter. Men att det är Barca smärtar mig än aning och ger en mörk sida av allt det vackra den klubben annars står för.

Gunners!!

//swearse

No comments:

Post a Comment