Welcome to

Welcome to

Thursday, June 17, 2010

Cesc + Liverpool + lite annat

Då var nästa säsong spelschema klart och det blir som så att vi möter Liverpool borta i första matchen vilket såklart är ett mycket tufft test. Liverpool som man inte ritkigt vet var man har inför nästa säsong. Klubben dryper såklart av revanschlusta men taskig ekonomi och oklar tränare gör att man undrar hur det ska bli. Tuff match hur som helst blir det.

Cesc fick smak av hur det skulle bli för honom om han gick till Barca. Mittfältaren med 19 mål och lika många assist ansågs inte vara behövlig trots att Barcalirarna Busquets, Iniesta och Xavi inte skapade något vettigt under 90 minuter. Tänk på det Cesc. Inte ens när Xavi och Iniesta är skitdåliga kommer du att få spela. Istället för 19 mål och 17 ass får du i så fall nästa säsong hoppas på 10 matcher och 10 inhopp. Inte för att du är sämre utan bara för att du inte är Xavi eller Iniesta. Orättvist kanske men så funkar det där och på många andra ställen också. Så funkade det i Arsenal under sista tiden med Henry. Han var inte bra och inte i form men fick spela ändå för att han är Henry. Likadant skulle det bli för dig i Barca Cesc. Är Xavi och Iniesta friska spelar dom och inte du.

Campbell funderar tydligen fortfarande över huruvida han ska spela för Arsenal eller Celtic. Och jag förstår att han vill spela fotboll men samtidigt borde han visa stor tacksamhet åt en klubb som tog tillbaka honom, som lät honom träna och som ger honom chansen att spela på högsta nivå igen. Vad man än tycker om skotsk fotboll så är det inte högsta nivå i alla fall.

För övrigt är VM fortfarande en ganska trist historia och precis som jag tidigare sagt så är de "sämre" lagen så pass superorginaserade att det ändå är rätt svårt att få hål på dem. De enda som lyckats hittills är Tyskland och just nu Argentina som verkar gå in och krossa Korea. Korea som för övrigt har en målvakt som går rakt in i Arsenal. Men vem har inte det. Just det, inte England.

Gunners!!

//swearse

No comments:

Post a Comment