Welcome to

Welcome to

Tuesday, June 29, 2010

Kocielny snart klar

Det kommer rappporter idag om att Kocielny har uteblivit från Lorients träning och att egentligen befinner sig i London för en läkarundersökning och att det snart blir klart. Själv har jag egentligen lite svårt att tro att det är så att han är i London. Han kanske träffar arsenalrepresentanter men jag tror inte han blir klar och bekräftad förrän VM är slut och Wenger är hemma.

Mertesacker låter som en riktigt bra alternativ nu när man ser att det tyska laget är fyllt av kvalitet. Ännu mer spännade blir det att se hur Mertesacker klarar sig när tyskarna går upp mot Argentina i kvarten. Klarar han och hans kumpaner att hålla Tevez och Messi i schack så är alla spelare intressanta.

Det var roligt igår att se Holland slå Slovakien och ett stabilt Brasilien krossa Chile. Av någon anledning var Van Persie fly förbannad när han gick av planen i 80e minuten och jublade inte alls när Sneijder stängde matchen några minuter senare. Man kan ju undra varför. Jag tror Van Persie tyckte att en halvskadad Robben borde tas av planen istället för en spelsugen Van Persie men hur som helst fick vi en glimt av den gamle något hetlevrade Van Persie. Märkligt.

Brasilien som betraktas som defensiva och tråkiga gör mycket mål och ser inte alls speciellt tråkiga ut. Vår gamle Gilberto Silva styr brassarnas mittfält och man måste undra om han inte fortfarande gör det bättre än exempelvis Song, exempelvis bara. Ibland undrar man.

Förutom Paraguay-Japan som för mig är ganska ointressant så spelar Spanien mot Portugal ikväll och det kan bli en höjdare. Spanien är solklara favoriter med en bredd och kvalitet som Portugal inte kan mäta sig med. Med det inte sagt att Portugal inte kan vinna. Nu får man väl hålla på Spanien trots att deras lag är fyllt med genmanipulerande megafoner utan varken hyfs eller respekt i kroppen. Tyvärr väger det inte upp hatet mot en konstant fitta som Ronaldo. Thats it. Det får bli Spanien för mig men med lite brist på andra alternativ.

Det ryktas ganska kraftigt om att Eduardo är på väg bort vilket jag redan har flaggat för. Killen är 27 år och kan inte liksom Vela eller Walcott ligga i bakvattnet och vänta på sin chans. Han kom som en färdig striker, sparkades sönder och gick tillbaka 10 år i si utveckling. Och hur lojala vi än har varit mot varandra är det nu 2 säsonger sedan skadan och inga som helst tecken på en gammal Eduardo finns kvar. Då är det nog bara att casha in och låta honom gå till Spanien, Tyskland eller Italien där man får mer tid på sig att behandla bollen. Tyvärr tycker jag, för Eduardo hade många kvaliteter som vi saknade men han tappade dem till Taylors fötter.

Gunners!!
//swearse

No comments:

Post a Comment