Welcome to

Welcome to

Wednesday, June 23, 2010

Frankrike ut med buller och bång

Sådär ja. Frankrikes sorti ur VM var mycket kraftfullt. Ett bedrövligt spelande Frankrike med inre stridigheter, utvisningar, tränare som vägrar skaka hand, hemskickade spelare och fyllt av Arsenalspelare. Diaby, Clichy, Sagna måste tycka att den relativt jobbiga säsongen i Arsenal är himmelriket jämfört med VM och Frankrike. Man får hoppas att de inte tappar sugen helt utan tar vara på sin semester och kommer tillbaka till nästa säsong fyllda med tillförsikt. Gallas räknar vi redan bort och Clichy kanske är på väg. Det må så vara. Engelsk media passar på att jämföra Frankrike med Arsenal och tar såklart chansen att ge Wenger tjuvnyp bara för att han är fransman. Konstigt nog har man glömt att engelsmännens egna landslag förolämpar fansen och varandra offentligt och beter sig precis lika illa som Frankrike. Det mest intressanta för Arsenal igår vara att den högt högt värderade Hugo Lloris visade sig vara precis lika stark som Almunia i luftrummet genom att vara ute och hänga tvätt i första halvlek. Inget för oss. Joe Hart I tell you. Ung, rutinerad, stabil och inte ordinarie i ett övervärderat City.

Idag är det dags för England att visa styrka. För min del får de gärna åka ur men de har en ganska lätt väg för att klara sig vidare. Men vem vet. Konstigare saker har hänt redan i detta VM.

Lille-Lasse-Lagerskägg fick en enkel smash för att ta sig vidare trots pisspel men misslyckades med att slå Sydkorea och då ha man inte i en åttondel att göra. Bye bye Lagerbäck. Hoppas han håller sin nuna borta från fotboll nu så man slipper se honom. Oerhört tråkig. Oerhört enformig. Och oerhört seglivad gubbe det där.

Vi har fått goda nyheter rörande Ramsey som tydligen är up and running igen. Skönt att höra.

Joe Cole är fortfarande ryktenas man och igår skrek media United, idag skriker de inte United utan Spurs eller Arsenal. Om han ens funderar över Spurs så kan han gärna spela där.

Well well, det var nog allt för idag. Själv ska jag sikta på en hemmatillverkning av rabarbersnapps idag med en touch av kanel och chilli. Det ni.

Gunners!!

//swearse

1 comment:

  1. Jag hoppas ni får ta på en riktig målvakt, som Lloris t ex. Även om han inte är den mest tillgängliga just nu.

    Och ta det lugnt med sillen! Man kan bli riktigt dålig dagen efter...

    ReplyDelete