Welcome to

Welcome to

Friday, June 18, 2010

Frankrike på väg ur

Mexico slog välförtjänt Frankrike igår med 2-0 och man kan känna att synden straffar sig själv. Frankrike gick vidare till VM genom en hands av Henry och nu är antagligen äventyret slut. Go karma.

Det anmärkningsvärda är att liksom när Arsenal spelar verkar inte Domenech ha någon reservplan. Man ställer upp, man spelar och funkar det inte så har man inga verktyg för förändring. Något vi i Arsenal är alldeles för välbekanta med. Zidane sa innan matchen att Domenech inte är någon matchcoach och det får Wenger ofta också höra. Wenger kanske borde värva ett taktiskt geni som kan hinta vad som ska ske under match.......

Vi kanske också kan konstatera att Toulalan och Gourcuff kanske inte är de fantastiska spelarna vi söker. De var helt enkelt kassa.

Igår värvade vi nån ung holländare vid namn Ebecelio eller nåt liknande. Jag har inte ord för hur trött jag är på dessa värvningar och tänker inte lägga mer tid på saken, med det inte sagt att killen inte är bra.

Idag är det Englands tur igen och det blir spännande att se hur de ska spela. Ska England misslyckas som Frankrike. Ska Spanien inte få ordning på sitt spel? Det kommer åtminstone bli en aning mer spännande nu när andra omgången är igång.

Gunners!!

//swearse

No comments:

Post a Comment