Welcome to

Welcome to

Sunday, June 20, 2010

Kräftgången fortsätter

Nästa man att misslyckas från Arsenal var Song men med tanke på att de mötte Danmark så är det ju faktiskt så att en lyckas, och Bendtner lyckades dessutom med att göra mål. Så Danmark ser ut att avancera medan Kamerun är körda.

Nya rykten om Ajax Vertongen och Lorients Koecielny (med reservation för stavningar). Det ryktas även om målvakten Marchetti. Jag har ärligt talat ingen aning om någon av dessa. Just det gör ju en lite oroad. Ska Arsenal vinna Premier League och Champions League med nästan idel okända backar. Tveksamt om de har det som krävs på högsta nivå. Talang kanske men vi behöver färdiga rutinerae spelare. Får jag välja vänder jag hellre mig mot Algeriets Bougerra. Han eliminerade Rooney och spelar för Rangers. Det innebär att han vet den fysiska ansträngningen av att spela brittisk fotboll. Men i grunden tycker jag fortfarande att vi behöver en färdig storspelare där bak.

Holland vann igår utan att på något vis imponera och Van Persie var väl ungefär som de andra i Holland. Sådär. Men Holland har två segrar och det räcker väl.

På temat spelare som inte kan hålla käften eller visa respekt har vi idag Anelka och Rooney. Anelka bad sin tränare fara och flyga vilket han antagligen hade helt rätt i men det tolkas som föga lämpligt i offentliga sammanhang och han skickas nu hem. Rooney bad supportrarna i England fara och flyga som tack för att de rest halva jordklotet och spenderat sina familjers resekassor för flera år framöver. Väldigt snällt av dig Wayne. Kanske upptäcker England och media att denne Rooney är en ganska ba fotbollsspelare men förutom det är han ett stort jävla ärkesvin. Ett härlig mening att avsluta dagens blogg med. Inte mycket Arsenal. Inte mycket fotboll överhuvudtaget. Men man tager vad man haver.

Gunners!!

//swearse

No comments:

Post a Comment