Welcome to

Welcome to

Monday, June 7, 2010

Nothin new


Förutom att den här killen är i behov av en käftsmäll så är det ganska tyst.

Nåväl. van Persie kommenterade Wengers kommentarer om att han kunde hamna i samma fack som Messi, Ronaldo och Rooney. Han erkänner att han inte är där ännu och skyller bland annat på sina skador. Och jag håller med honom. Det är konstigt med van Persie. Vissa spelare, typ Eduardo och Rosicky, blir liksom aldrig friska. De får bristningar, de får sträckningar omvartannat hela tiden och blir därför borta massor av tid. Van Persie dock slår alltid på stort. Sliter av korsband, bryter ben till höger och vänster och håller på. Skador som hans spelstil inte borde uppmana till så för mig är det något av ett fenomen. Antingen har han  extrem otur alltid eller så fick han ingen mjölk av sina föräldrar. Något gör i alla fall att hans ben och senor går av som torra kvistar. Nästa säsong satsar han på 30 mål och 20 assist. Ehh...Ja tack. DO IT. Punkt slut. 

Annars ryktas det på om olika variantar av bud på Cesc och att Cole inte har bestämt sig. det kan ju bli så att han hamnar hos oss men likaväl i City eller United. det troliga är ju att han sitter och jämför löner och då borde han ju hamna i City. Vilket inte gör mig ett jävla skit om det bara är lönen han tittar på. Horor kan spela i andra lag.

Arshavin har för övrigt gått ut på son egen hemsida och menar att han alltid gillat Barca och fortfarande gör men att han är nöjd med att spela i Arsenal och att han tänker fortsätta göra det. Vi får bara hoppas den lille ryssen börjar prestera lite mer nästa år.

Det var allt för mig idag.

Gunners!!

//swearse

No comments:

Post a Comment