Welcome to

Welcome to

Saturday, February 6, 2010

Ingen gör mig så arg som Wenger

Ni vet väl hur man säger. Folk man ltiar på och tycker om är de personer man blir mest arg på för man trodde högre om dem. Så är det med Wenger. Han säger på presskonferensen 2 saker som gör mig galen.

1. Det finns 2 soreters värvningar. Skadade spelare som kommer tillbaka och spelare man köper utifrån. Nej för i helvete. Det finns bara en sorts värvningar. Man köper spelare utiffån för att egna spelare är skadade eller för att man behöver bättre spelare. Allt annat är skitsnack Wenger. Vilket annat lag påstår att en spelare som kommer tillbaka från skada är en ny värvning. Jävla skit är vad det är.

2. Vi var väldigt väldigt nära en ny värvning. Jaha, vadå då. Tycker du att det hjälper nu eller? Det spelar väl för fan ingen roll. Det enda det betyder är att du också inser att vi behöver nya spelare men inte har förmågan att få hit dem. Åter igen: Jävla skitsnack. Tror han på allvar att det lättar på trycket att påpeka att vi var nära att köpe spelare men att det inte blev så. Det gör ju allt bara ännu värre.

Nej, det är fan tröttsamt att lyssna på det gamla tugget numer. Hitta spelare, har man råd köper man eller så köper man en annan. Jag har kompisar som är bättre än Almunia och familjemedlemmar som har vilja mer än Denilson.

Hur jävla svårt kan det vara. Tack vare den ekonomiska krisen behöver nästan alla världens lag pengar, men vi har varit forsiktiga och har gott om pengar. Slutsats: Arsenal har pengar, andra lag har det inte. Borde de då inte vilja ha pengar av oss i utbyte mot spelare. Jo, såklart. Ytterligare slutsats: Wenger är en snålgubbe. Punkt.

Vidare har han pratat om att 3:e plats i ligan inte är en katastrof och att det är värt mer än en cupseger. Jag håller faktiskt med där. Vad ska vi med FA-cupen eller Ligacupen om vi hamnar 5:a. Liverpool vann  CL 05 va? Hamnade 5:a i ligan och fick med dispens spela nästa års turnering för man hade aldrig tänkt att detta kunde inträffa. Numer får man inte vara med. Jag kan till och med sträcka mig till att jag är tveksam till att vinna CL om vi hamnar 5:a. Det kostar så oerhört mycket på lång sikt att missa CL att man måste ta sig en funderar kring vad som är bäst egentligen.

Dagens riktigt tråkiga nyhet förutom Wengers bla bla bla är att Bendtner med största säkerhet startar på....bänken mot Chelsea. Han är tydligen inte riktigt i frisk ännu, vilket är ett stort problem. Jag skulle nog vilja spela Diaby dä då och låta Ramsey spela i mitten. Vi måste ha styrka på cenerforwarden annars är det klippt.

Vi får se. Vi laddar i alla fall inför imorgon.

Gunners!!

//swearse

No comments:

Post a Comment