Welcome to

Welcome to

Sunday, February 14, 2010

Lite nöje kan man ha

Eftersom det inte precis regnar nyheter om Arsenal får man nöja sig lite med att se City ha problem. 1-1 mot Stoke i cupen innebär omspel och ju fler matcher dessto slitnare lag. Bra för oss och dessutom härligt att se att denna hög med pengar inte precis briljerar ännu.

Annars har Van Persie konstaterat att han aldrig kommer att blir en "stor" världsstjärna så länge han är skadad så mycket. Vilket han har helt rätt i. Så länge han alltid spenderar mellan 3-10 månader i sjukstugan blir han aldrig top notch. Det är bara att inse det. Det verkar inte som borttagandet av hans visdomständer gjorde någon större skillnad även om det var ett hysteriskt roligt försök.

Det ryktas lite löst om att vi försökte väva Saha i fönstret. Inte omöjligt eftersom Senderos gick åt andra hållet men jag antar att Wenger var tvungen att betala och det vill han ju som bekant inte. Så det sprack,

För övrigt så hyllar Wenger Diaby vilket jag får hålla med om. Det är just pga dessa orsaker man känner så så hjälplös när det gäller Wenger ibland. Jag kunde inte se något bra i Diaby. Han var skadebenägen, naiv, dålig på att kämpa, passade åt helvete, dribblade åt helvete. Många med mig tyckte att det var dags att ta bort killen, men inte Wenger. Och nog fan har Diaby smugit sig in och blivit en riktigt bra box-to-box spelare. Mot Liverpool var han rent fantastisk. Samtidigt så är frustrationen stor medan Wenger ger ansvar och ansvar till ganska mediokra spelare och Arsnal förlorar. Det är en konstig situation det där.

Det verkar mer och mer troligt att Chamakh kommer i sommar, vilket är ganska ointressant egentligen eftersom han inte har presterat på högsta nivå ännu och just att det inte är förrän i sommar. Det intressant är dock att han kommer gratis. Det skulle kunna innebära 2 saker.
1. Att Wenger som vanligt inte tänker spendera pengar och nöjer sig med gratisspelare i sommar.
2. Att Wenger är så smart att han får in en bra forward, får tillbaka Van Persie och dessutom har alla pengar kvar att förstärka resten av laget med.

Vilket av alternativen ni tror på är upp till er. Jag har dock mina aningar. Men hoppas kan man. Hur som helst så har vi nästan en halv säsong kvar att spela och vi är med i titelracet och Champions League är en cup. Man kan vinna eller åka ut i kvarten. Skillnaden är inte så stor som man tror.

Gunners!!

//swearse 

No comments:

Post a Comment