Welcome to

Welcome to

Monday, February 15, 2010

Mmmm

Vi som bloggar om Arsenal kämpar hårt i dessa tider för att hitta några vettiga grejer att skriva om.

Jag kan för dem som är intresserade berätta att min lille son igår maniskt strävade efter det underbara klubbmärket på min matchtröja. Vi gjorde allt för att han skulle fokusera på annat men inget annat än ett vackert Arsenalmärke dög för att hålla killen på gott humör. Good boy.

Annars väntar vi fortfarnade på nyheter om skadorna. Eftersom Arshavin själv inte verkar kunna vara tyst har han såklart berättat att han missar Porto men eventuellt kan spela mot Sunderland. Song däremot är oroande. Det hade varit skönt om Wenger sa, ok, han missar Porto men det är lugnt, han spelar mot Sunderland. Nu är det tyst, vilket skulle som vanligt kunna innebära att det framåt dagen eller imorgon dimper ner en nyhet om att Song numer är fotbollspensionär och ska träna Irland istället för Brady som fokuserar bara på Arsenal-ynglingar, vilket är ett par stycken. I alla fall. Jag vill veta hur det är med Song. Inte kanske för att han är oersättlig utan för att det är Denilson som ersätter honom. Fy fan. Jag hatar Denilson.

Man ska ju inte tro att Porto borta är en lätt match. Verkligen inte. den här CL-matchen har liksom krupit lite i bakvattnet av våra 4 stora Premiermatcher. Det är trots allt en åttondel i Champions League.

Annars några nyheter? Nej, mest skit om ingenting. Cesc till Barca osv. Chamakh kostar plötsligt 16m £ eftersom nån plötsligt har bestämt att lönen över fyra år ska räknas in som transfer. Det innebär att Ronaldo inte kostade en miljard utan 3 miljarder och Rooney är en ny transfer på 15m£ varje år och bla bla bla......dumheter. Vem kan komma på nytt så bångstyrt? Antagligen någon som inte heller har något att rapportera om. Skillnaden är att den personen antagligen har en journalistutbildning, vilket tydligen inte hjälper. Jag har läst att en journalistutbildning ligger på ungefär 4,5 år. Behöver man verkligen det för att kunna ctrl-c och ctrl-v, det är ju ändå kraven för att jobba tex på Aftonbladet.

Jaja, hörs imon.

Gunners!!

//swearse

No comments:

Post a Comment