Welcome to

Welcome to

Friday, February 12, 2010

Nu blir det stiltje

Nu har man äntligen fått lite ro både i själen och i matchtempot. Matcherna med oerhörd betydelse har radats upp och 4 poäng av 12 möjliga är mindre än vad vi hade hoppats på men nu är det i alla fall gjort. Lugnet sprider sig även över media och nyheterna kring Arsenal är få. Såklart kretsar Cesc-Barca-historierna fortfarande men de är som integrerade i kosmos nu för tiden. Cirkulerar konstant som en gloria runt alla människor. Antar att Laportas taktik är att alla människor ska bli så satans trötta på hans tjat att de skramlar ihop till ett köp av Cesc åt honom.

De nyheterna vi har är dock tråkiga. Mcyket tråkiga. Arshavin har en bristning men vi har ingen aning om hur allvarlig. Vi får nog reda på det idag å andra sidan så var Eduardos a small small small one, men har är borta i flero veckor. Så infon får vi ändå ta med en klackspark. Song har ett skadat ligament i knät. Jag är ju ingen läkare men brukar inte sådant ta ett par månader, Wenger snackar redan om att han kanske spelar mot Porto. Verkar väldigt märkligt. Hur som helst så är Arshavin och framförallt Song oersättliga. Arshavins "gubben-i-lådan-jag-kan-göra-mål-från-ingenting"-roll är han ensam om i Arsenal och Song är den enda defensiva mittfältaren vi har. Som ni förstår finns risken för att Denilson får vara på plan igen om inte Song är hel. Gud förbjude denna idiot som i så fall kommer att sabba Champions League också. För ju närmare Porto-matchen vi kommer ju mer kommer vi att inse hur viktig den är. Det är ju Champions League, utslagningsomgång. Det är av oerhörd betydelse att gå långt i Champions League, om inte för att ta titeln så för att visa omvärlden att vi är en klubb att räkna med.

Nu ska jag ägna resten av dagen till att vätna på skaderesultat som man ändå inte kan ta på allvar. Men det är vad som händer i ArsenalLand just nu.

Gunners!!

//swearse

No comments:

Post a Comment