Welcome to

Welcome to

Tuesday, February 9, 2010

Tyst tisdag

Det enda som händer idag är egentligen att Walcott och Clichy säger att vi måste ta tag i saker och att Cesc ska till Barca. Någon som är trött på den storyn. Vad jag vet har Cesc 4 år kvar på kontraktet så till att börja med är det inte upp till Cesc om han vill lämna eller inte. Sen har ju Wenger för vana att inte tvinga spelare att stanna men Barca lär få betala fett med pengar om det ska bli aktuellt. Resten är bara ren spekulation, jag spekulerar också och är lite rädd för att Cesc tröttnar på att spela med nötter och att Wenger sparar pengar på hög.

Annars, Clichy och Walcott. Vi som ser på matcherna är väl medvetna om att ni behöver ta tag i saker. det är inte så att vi har missat att ingen av er gör ert jobb speciellt bra. Clichy har fullständigt glömt att ordet back i första hand innebär att man ska försvara så att motståndarna inte gör mål. Han chansar på tok för mycket. Walcott i sin tur skulle behöva lite tur för att få igång sitt självförtroende. Sen för att var snäll mot lille Walle så lider han verkligen av att vi inte har någon target player. En spelare som kan ta emot boll, låte Walle springa med fart genom försvaret och sen sätt den fint i djupled till honom. I dagens Arsenal spelar vi inte så och då är Walcott inte längre speciellt bra i Arsenal.

Vad ska vi mer säga idag. Ingenting tror jag. Vikten av matchen imorgon är uppenbar. Vinner vi är vi en av topp tre. Förlorar vi är risken att vi slåss om position 3-6 istället. Skillanden är gigantisk.

Kort blogg idag, mest för att det inte händer så mycket.

Gunners!!

//swearse

No comments:

Post a Comment