Welcome to

Welcome to

Wednesday, July 14, 2010

Djourou skadad??

Jag såg på bilderna från pre-training att Djourou bär på ett bandage på sitt skadade knä. Det innebär att han inte är helt 100 över sin skada ännu. Vilket är oroväckande då vi bara har en oprövad Koscielny och Vermaelen kvar. Jag hoppas alla förstår att det inte kommer att sluta så. Utan att det kommer att tillkomma fler backar till Arsenals uppställning.

På lördag är det faktiskt dags för match men tyvärr är det det årliga mötet mot Barnet. Ett möte som kan sluta 15-0 till Arsenal eller 1-1 helt beroende på vilka som spelar och inställningen till matchen. Eventuellt får vi se en skymt av Koscielny vilket hade varit roligt.

Gällande Eduardo (vår Eduardo, inte målvakten) så säger Wenger: "Eduardo is an Arsenal player and I am expecting a lot from him this season. He had a terrible injury – he went through hell – but I think his workrate is fantastic and his determination, which is exceptional, will be of great use to Arsenal..."

Av det kan man tolka det som om Edaurdo inte tänker lämna Arsenal utan tampas om en plats åtminstone en säsong till. Vilket för mig känns ok. Om han vill slåss med Arshavin, Nasri, Chamakh, Vela, Bentdner, Walcott, Arshavin, Rosicky1, Wilshere, Van Persie om en plats bland de tre anfallarna är han välkommen att göra. Det öveflöd av offensiva spelare som vi verkar få är bara bra för konkurrensen samt att vi vet att skadorna kommer att desarmera våra vapen under säsongen. Kvalitet i laget är baserat på flera bra spelare på varje position.

No comments:

Post a Comment