Welcome to

Welcome to

Monday, July 19, 2010

Puyol tycker vi är elaka, Puyol är en fitta....

Puyol uttrycker nån form av "stackars-lille-Cesc-får-inte-lämna-Arsenal"-kommentarer. Nu har Puyol fullständigt bränt ut sig i mitt fack. Han är nu i samma fack som Adebayor, Cashley Cole, Christina Ronaldo och nu Puyol. Anledning: Han har nu i snart ett år skrikit och skrikit efter Cesc. Antingen så är en pissdum i huvudet. Eller så är hna en otrevlig jävla fitta. Vad han inte fattar är att spelare har kontrakt i fotbollsvärlden, spelare binder sig till en viss klubb som garanterar att man antingen spelar för den klubben eller att den klubben får en rimlig ersättning för spelaren. Uppenbarligen är detta allt för svår matematik för fitt-Puyol och hans lejonman. Klipp av honom håret så han dör den idioten. Om Ronaldo är urtypen för hur trist det är med filmingar, Cole urtypen för hur pengar är det enda som betyder något så är numer Puyol urtypen för brist på respekt för nån annan än sig själv. Burn in hell Puyol. Du saknar verkligen en världsbild som står i relation till verkligheten. Cunt cunt cunt.

Totalt har nu 1 tränare, 2 presidenter och inte mindre än 9 spelare gjort sig skyldiga till tapping-up gällande Cesc Fabregas. Vad Cesc själv än vill är inte relevant i frågan utan hur UEFA kan undvika att bestraffa detta beteende.

Eduardo verkar farligt nära en övergång till Shaktar. Att han lämnar har jag full förståelse för, han har inte presterat efter sin skada och det verkar inte finnas plats kvar till honom i Arsenal. Dock tycker jag att det är lite synd att han går till Shaktar om det blir så..........han hade passat bra i ett långsammare Spanien eller Italien. Han hade antagligen sprutat in baljor i alla lag där men spela i Ukraina verkar vara ett märkligt val. Men ok, vi får väl se om det stämmer.

För övrigt händer det inte speciellt mycket. Vi väntar med spänning på nya spelarrykten med substans.

Gunners!!

//swearse

No comments:

Post a Comment