Welcome to

Welcome to

Thursday, July 1, 2010

Det stiger vissa åt huvudet

TV4Sporten presenterar idag att Barcelona har ca 3 miljarder i skulder och att dessa bara ökar. Det är ju i sig inte en så stor sak. Många företag har skulder och det som avgör om man är ett hälsosamt företag eller inte är att man betalar sina skulder. jag har själv skulder på hus och annat och menar inte att min ekonomi är raserad. Det man kanske kan fundera över är om Barca har råd med Villa för 500 mille och Fabregas för minst lika mycket pengar, det är nästan så man kan misstänka att Cesc tvingas kvar på bänken i Spanien bara för att devalvera hans värde. Men det spelar ingen roll, Cesc har ett kontrakt med en annan klubb och då får man betala vad de vill ha eller bli utan spelare.

Cesc säger själv i media nu att: "I haven't said that I will definitely leave Arsenal". Vilket är helt sant och som jag påpekat tidigare. Det enda han har sagt är att han vill spela i Barca, nu eller nån annan gång. Sen är det en hel hög med glappkäftade kataloner som sagt en massa andra saker men det är ganska ointressant. Det kan ju också vara så att Cesc nu upplever exakt det som erbjuds i Barca. En relativt bekväm plats på en bänk, med hög lön och ingående massage. Men väldigt lite fotboll. En kvart när matchen är avgjord är nog inget för honom. Så kan han naturligtvis tro och vilja konkurrera men då har han jobb framför sig.

Mertesacker länkas igen med Arsenal och jag hoppas att det kan bli en lösning. Chamakh, Kocielny, Mertesacker, en målvakt och sen börjar det likna något. Jag skulle gärna se en konkurrent till Song också samtidigt som man skickar Denilson till Korpen. Men jag inser att 5 spelare är lite mycket att be om. Faktum är dock att Wenger även om han värvar Kocielny inte precis bränt stora summor så där finns kapital kvar att stärka upp truppen. Sedan har vi den gäckande frågan med Joe Cole. Kanske, kanske inte. Vi har egentligen alldeles för många såna spelare i Rosicky, Nasri och Arshavin, men visst, Joe Cole har kvaliteter.

Snart får vi veta.

Gunners!!

//swearse

No comments:

Post a Comment