Welcome to

Welcome to

Sunday, July 4, 2010

Såklart Spanien + kompensationshysteri

I frånvaron av nyttiga nyheter från Arsenal för ni hålla til godo med VM. Spanien  tog sig viader igår efter en helt galen match. Paraguay fick straff, solklart. Missade. Sen kompenserade domaren och gav Villa en straff. Kom på att det var kompensation och försökte kompensera igen genom att döma om straffen för något som händer varje gång nån lägger en straff, förutom när Gallas sitter och surar i mittcirkeln. Den här gången lyckas domarens kompensation och matchen är efter en orgie i kompensation tillbaka på ruta ett. Sen lyckas såklart Villa valla in bollen med hjälp av 3 stolpträffar. Vissa har bara stolpe in i hela livet. Grattis Barca. Nu har ni inte bara den bästa uppställningen utan också Alexander Lucas, jag är bara lite avundsjuk. Paraguay hade chansen genom att sätta sin försa korrekta straff men det sket sig så det är inte mcyket att göra åt för dem. Domaren blev knäpp, knäpp, knäpp men Spanien vann för att Paraguay missade straff och att Villa alltid gör mål. Alltid.

Cesc fick några minuter, på typ, vänsterkanten vilket han säkert uppskattade......not.

Benyaoun blev klar för Chelsea igår. Hmmmm....sell out? Antagligen. Han kom väl fram till att han lika gärna kan bo i London, sitta på bänken och vinna titlar i Chelsea som att bo i Liverpool, sitta på bänken utan att vinna titlar i Liverpool. Dessutom med en garanterat mer fördelaktig lönegrad.

Då det nu är ett par dagar till det är match i VM igen undrar man vad man ska fylla en blogg med. Jag antar att det blev en del anti-Barca, kanske något krystat mittbacksrykte men det mesta är nog taget ur ingenstans och säkert inte speciellt underhållande :-)



Vi fick för övrigt tillbaka vår klocka från Highbury till Emirates. Detta ingår i ett konstant projekt som bygger på att Arsenalisera Emirates lite då den lätt betraktas som lite stel och utan känsla. Vilket inte är någon kritk för det är svårt att bygga en fotbollsstadion med känsla från ruta ett. Det krävs många år av utsmyckning och framför allt krävs det rätt många år av känsla i av framgång i matcher och titlar för att man ska finna rätt känsla i arenan. Wenger, Gazidis och pojkarna kanske skulle fundera över detta istället för att göra snygga kontverk på utsidan av Emirates. Men men.... Dessto mer Arsenal dessto bättre tycker jag.

Gunners!!

//swearse

No comments:

Post a Comment