Welcome to

Welcome to

Monday, July 12, 2010

Grattis Spanien

Gårdagens final var ett skådespel av kosntigheter. Hollands brutalitet mot Spanien. Spaniens frömåga tt mala ner och vinna. Matchen var fylld av stora och avgörande misstag av domaren Howard Webb. Dock kan inte Holland nödvändigtvis beklaga sig då de borde spelat utan fullt lag väldit länge. Så jag anser inte domarinsatsen vara avgörande men att misstagen generellt var alldeles för många, alldeles för motsträviga, och alldeles för pinsamt för att vara en VM-final. Att VM-finalen är fylld av misstag av domaren säger bara en sak för mig. Trots att den bäste av de bäste anses döma finalen räcker inte det för att det mänskliga ögat inte längre kan kontrollera händelserna som sker i toppfotboll. Åtgärder tack, det sabbar upplevelsen.

Förutom det gratulerar jag Spanien. Jag hade gärna sett fittorna som inte kan hålla käften drabbas av en motgång men samtidigt är det härligt att gladfotboll som Spanien, Barcelona och Arsenal står för segrar i slutändan. Arsene Wenger borde studera noga vad som gör att Spanien och Barca segrar på samma sätt som vi inte klarar av.

Spanien är nu kungar på tronen och naturligtvis gör det att Cesc gärna spelar nån annastans i höst. 7 av 11 var från Barca igår. Spanien vinner och segerns sötma smakar bättre än all lojalitet i världen. Så jag har full förståelse för att Cesc vill fortsätta spela med samma gäng till hösten. Det enda han måste fundera över är just att han inte spelar, utan betraktas som ersättare till de andra. Sen så ska ju Arsenal vilja sälja också, vilket inte verkar troligt då Wenger vägrar träffa Rosell med en enda enkel anledning. "Cesc är inte till salu".

Det bästa nu när VM är över är att vi är närmare fotboll med Arsenal och att det nu antagligen kommer att börja hända saker på marknaden. Elefanterna Real, City och Chelsea kommer att börja spendera och då rullar det på.

OK. VM är över, grattis Spanien, nu ser vi fram mot fotboll på allvar.

Gunners!!

//swearse

No comments:

Post a Comment