Welcome to

Welcome to

Sunday, May 23, 2010

Back to normal

Efter en dag med glada nyheter om en ny värvning i Arsenal är vi åter igen fast på ruta ett men ett hejdlöst nyhetsflöde av Cesc-gate hit och dit. Jag väljer själv att avstå och inväntar nån form av fakta i ämnet. Önskvärt hade ju varit att nån sagt något. Typ Wenger, typ Fabregas, typ till Arsenal.com. Det vore ju oerhört tråkigt att Cesc blir uthängd som svikare vilket han aldrig kan bli hur han än gör men ändå. I alla fall tycker jag det är ondödit att halva Arsenal-världen rasar ihop om han ändå tänker vara lojal och stanna. Med tanke på att säsongsbiljetter bara säljs till den 1:e juni borde det även vara i klubbens intresse att förklara att Cesc tänker stanna så köp biljetter. Eftersom de inte gör det kan man dra slutsatsen att............välj själva.

Inter vann Champions League igår och det är både trist och skitkul. Trist för att Mourinho åter igen visar att om man har 2-3 bra offensiva spelare och låter dem lika själva samtidigt som resten av laget gör att för att sabba för motståndarna vinner man allt i dagens fotboll. Inter är raka motsatsen till Arsenal och Barca och det smärtar mig att det fungerar så bra. Skitkul är det för att Zlatans karriär just nu är som en latrintunna. Han kostade mer eller mindre en miljard med tanke på Eto´os värde och blev till slut bänkad. Personligen lämnade han just Inter för att vinna Champions League och tji fick han. Liten kaxig Zlatan sitter nu på pottkanten och det kan inte vara kul att vara gift med denne självinsiktslöse människa just nu. Hahahaha. Där fick du ditt kaxiga hybrismonster.

Om vi är inne på att förlora spelare verkar det som om Merida är på väg till Atletico Madrid och då får vi väl acceptera det. Det känns ju inte som en större förlust precis men killen är ung och det skulle ju såklart svida om han blir nye Xavi, men men....................

Det är inte mycket annat att säga. Jag hoppas Cesc-gate reder ut sig snart på ena eller andra sättet. Om Cec lämnar gör han det som en hjälte med 7 goda år i klubben och vi kan bara hoppas att inte andra följer efter och att han ersätts på bästa tänkbara vis. I vilket fall som heslt tar den här följetången allt för mycket energi från fotboll och jag kan inte tänka mig att det inte är klart innan vm. Varken Cesc eller Wenger kommer att kunna visa sig offentligt innan den här affären är avslutad.

Gunners!!

//swearse

No comments:

Post a Comment