Welcome to

Welcome to

Tuesday, May 4, 2010

Vad är det för jävla lag

Vad är det för jävla lag man håller på egentligen? Varför i helvete utsätter man sig för det här? Varför lägger man så mycket tid, energi och pengar på en hög bortskämda divor som varken bryr sig eller presterar?

Vi har ett helt lag fullt med primadonnor som tror att de är världsbäst men nämn 5 i laget med meriter överhuvudtaget. På papper är de ett gäng medelmåttor och just nu är de fan inte bättre på plan. Fattar de inte hur pinsamma de är?

Om Wenger nu tycker att vårt mittfält är bra, varför spelar han då en enligt hans citat en "offensiv mittfältare" som defensiv? Varför spelar han då en högerback som innermittfältare? Inte fan är det tecken på ett fullgott mittfält.

Spelade Traore för att Clichy ska till Barca? Är Arshavin så jävla ointresserad för att han ska till Barca eller är han bara en dryg ryss just nu? Har vi någon nytta av Eduardo eller kan vi lika väl ha en iskall läsk på bänken. Ska Vela aldrig bli nåt? Och Silvestre, va fan....Silvestre. Kompostera skiten innan han ruttnar på plan. Nej du Wenger. Du har minsann mer att fundera över än du tror verkar det som. Tar man bort Vermaelen, tar man bort Song, tar man bort Cesc och tar man hör och häpna bort Bendtner eller Van Persie är vi ett ganska mediokert lag faktiskt. Risken är att spelarna upptäcker det också.

Visst blev Fabianski hårt tagen men det säger mer om våra målvakter när motståndarna utstuderat försöker störa dem för att de vet att de kommer att missa till slut.

Jag köper inte någon av Wengers bortförklaringar. Han kör helt sonika med den klassiska "they were sharper than us". Jag hoppas verkligen att vi får några vettiga svar från Wenger från dagens presskonferens. Alla pratar värvningar men det kan okcså vara så att vi förlorar Gallas, Cesc, Clichy, Arshavin + nån som fortfarande inte är överygad om Wengers snille. Med tanke på hur laget spelade igår kan man inte påstå att någon i laget var speciellt intresserad av att spela i Arsenal nästa säsong.

Jag vet. Jag är en pessimist. Men jag blir så jävla trött på eländet. Hamnar vi fyra nu så är det bara rätt åt oss. Vi hade chansen att vinna ligan och vi spelade Champions League. Istället har vi bara vunnit 1 av de 8 senaste matcherna. Inget annat än pinsamt.

Det är fan med frustration jag klämmer ur mig ett ...................

Gunners!!

//swearse

No comments:

Post a Comment