Welcome to

Welcome to

Saturday, May 22, 2010

Chamakhattack

Härligt. Skönt att vakna upp bakis, pillra upp datorlocket och en anstormning av Chamakh-nyheter anfaller mig. Mycket skönare än att läsa ett evighetsdravel av Fabregas-nyheter.

Chamakh är i alla fall klar nu. Det har han ju varit ganska länge i för sig men det är ändå göttigt att få det på pränt. Här finns också en video som är värd att se. Inte för att blixtarna är så spännande eller att Wenger ser ut som en gammal farbror men att Chamakh i slutet uttalar Gunner som en äkta fransman. Hilarious. De gamal brittiska kufarna måste vrida sig i vrede över ytterligare en fransktalande i Arsenal.

I alla fall. Chamakh, fan måste lära mig skriva hans namn eller så får han ett snabbt smeknamn, är en hårt jobbande striker. Hårt jobb låter som något vi behöver. Vi skulle verkligen behöva lite stål som komplement till vår glamour. Han  är också hyfsat målfarlig och bra på huvudet. Vi välkomnar Shakky, nej, det blev nog inte bra, till klubben och hoppas att han är en i kön av ett par nya och att inte så många spelare som köar ut. Och med spelare menar jag inte Almunia, Silvestre och Denilson. De är kött. Bara kött.

Man hade ju önskat en dementi av Cesc-gate eller nåt liknande. Igår basunerades det ut att Barca var oerhört skuldtyngda, något jag faktiskt inte vet något om men om de uppgfiterna stämmer så tillhör Barca också kategorin som spenderar över sin egen limit. Men men...... I vilket fall skulle en 50 mille i pund inte stärka den ekonomin och med tanke på Villa-värvningen kanske inte Cesc har så hög prio egentligen. Det är ju inte så att Barca är i akut behov av en innermittfältare. Vi får se, synd bara att ingen säger något från klubben.

Välkommmen Mack, nej, det blir inte heller bra.

Gunners!! Men ett mycket tydligt Guuunerrr!!

//swearse

No comments:

Post a Comment