Welcome to

Welcome to

Saturday, May 8, 2010

Tydligen håller Wenger med

Wenger ställde in presskonferensen igår men talade i en intervju med Arsenal.com och då tog han upp precis det som jag gjorde igår och har gjort tidigare. I början av sässongen hade nog de flesta Arsenalsympatisörer skrivit på ett kontrakt för tredjeplats. Spekulationern avar att vi inte hade en chans mot Liverpool, Chelsea eller United. City och Villa skulle gå om oss och vi skulle tampas med Everton och Tottenham om 6:e-platsen. Så blev det inte och det vore vi nöjda med innan säsongen.

Men nu blev det som det blev och besvikelsen finns ändå i luften med tanke på vår bedrövliga avslutning.

Wenger tar också upp skadorna och menar att hna inte kunna rotera som man velat. Och det är ju så såklart. Kan man inte rotera, tar laget ut sig självt. Om laget tar ut sig själv finns det ingen konkurrens. finns det ingen konkurrens blir spelarna bekväma. Blir spelarna bekväma händer det inget på plan och det är väl ungefär där vi är. Dessutom har man tvingats lägga för stort ansvar på spelare som Nasri, Diaby och Denilson. Spelare som inte är klara eller helt enkelt inte är tillräckligt bra.

Jag vet att detta är farligt nära utvärdering av säsongen men jag motiverar det med att det egentligen bara är kommentarer på Wengers intervju från igår.

Arseblog kommenterade igår om ryktet att fansen ska protestera och lämna arenan i 75 minutern oavsett resultat. Detta för att visa sitt missnöje, framförallt för att klubben betalar av lån istället för att köpa spelare antar jag. Men liksom honom tycker jag att det är en absurd tanke. Visst kan man vara missnöjd och visst har man rätt att protestera. Men att lämna laget på Emirates i sista matchen, mot Fulham, där tredjeplatsen står på spel är ingen annat än helgerån. Vi är fans, vi är passionerade och vi är krävande. Men det som kännetecknar oss är att vi också alltid finns där med hopp, vilja och visioner.

Gunners!!

//swearse

No comments:

Post a Comment