Welcome to

Welcome to

Friday, May 28, 2010

Olika tolkningar

Tydligen så tolkade jag och exempelvis Arseblog Cesc uttalande helt olika. Den irländska "gentlemannen" Arseblog tolkade det hela som om Cesc har lagt allt ansvar till Wenger och Wenger kommer att säga "fuck off you mes que an pile of crap-heads", vilket hade varit ett trevligt sätt att behålla Cesc på samtidigt som man visar att man inte tolererar Barcas offentliga jakt efter spelare. Vem som tolkade det hela rätt får framtiden utvisa.

Peter Hill-Wood sa igår att han inte vet något om Cesc-gate men att om Wenger säljer får han tillgång till alla pengarna, vilket han alltid får enligt Hill-Wood. ALLTID??? Då har jag ett problem. Vi sålde Adebayor för ca 25 miljoner och Toure för 15 och köpte Vermaelen för 10. Enligt klubbens ordförande hade alltså Wenger 30 miljoner till att handla för men valde att springa omkring på plan med Silvestre, Denilson och Almunia. Fy fan för din belief i så fall Wenger. Det där sticker i ögonen på oss supportrar. Vi hade förra säsongen ett lag som överträffade sig själva och utmanade om titeln, med 2 spelare till (en mittback och en striker) + en målvakt av vilken jävla div 3 klass som helst så hade vi antagligen vunnit ligan. Vi skrek efter en striker när Van Perise och Bendtner var borta, vi vrålade i frustration när Silvestre syns i en Arsenal-tröja och vi gråter av smärta när Almunia kastar in bollar i eget mål. Sen efter det ska vi dessutom sitta och lyssna på att klubbens ordförande minsann låter Wenger handla om han vill. Va fan????? Man undrar ju hur fan de tänker ibland alltså. Jag har klagat mycket på Barca de senaste dagarna och står för det men vi borde också titta hur det sköts i vårt eget hus och det är fan inte alltid en trevlig syn. Man kan inte bygga hus utan virke Wenger.................

Mourinho verkar mer eller mindre klar för Real Madrid som är ett cunt-lag och Mourinho är en cunt alltså blir det cunt+cunt = Real Madrid. Kontentan? Real Madrid är numer en lesbisk fotbollsklubb som prostituerar sig. Trevligt för dom. Real Flata börjar bli som AIK. De bara skaffar fler och fler skäl till att tycka illa om dem. Undrar när de, City och Chelsea ska börja trasha marknade på spelare. Om inte annat så brukar det börja röra på sig när de elefanterna flyttar runt lite pengar.

För övrigt är det ganska tyst och man kan väl så småningom börja oroa sig lite för hur många av våra spelare som kommer tillbaka med alla benpipor i behåll. Det vore ju trevligt om Van Persie kunde spela med Holland nån gång utan att komma hem i en liksäck till exempel.

Gunners!!

//swearse

1 comment:

  1. Vill minnas att jag läst att de cash vi fick förra säsongen för Ade och Kolo gick till nya kontrakt till redan befintliga spelare som Eduardo och ett par andra (var en hel drös). Tydligen försvann de cashen rätt fort pga just detta. Rätt eller fel, ja det kan man ju debattera. Vill minnas att jag tyckte att hälften av de vi förlängde med hade vi lika väl kunnat skicka, men men...

    Hoppas nu iaf att Cesc stannar, men om inte så vill jag ha in Gourcuff. Ge den killen 2 år så kommer han tillföra lika mkt till ett lag som Fabregas (och då är han inte långt ifrån redan idag).

    ReplyDelete