Welcome to

Welcome to

Wednesday, May 5, 2010

Wenger is a moaner

Detta är en rubrik som brukar användas då Arsenal har förlorat mot lag som Bolton, Hull, Blackburn, Stoke, Sunderland eller något av de andra anti-fotbollslagen. Ofta brukar jag fräsa åt den och tänka. Spela fotboll istället era jävla as. Det är kalrt Wenger är sur när ni sparkat icingbollar och sparkat ner spelare i 90 minuter. Men den här gången är det mina ord. När Wengers spelare har blivit nedsparkade, kämpat, krigat, försökt och ändå blivit bortdömda, tagna för hårt i närkamper osv då accepterar jag Wengers gnäll.

Men hans gnäll nu senast mot Blackburn är en fars och mina Wengertvivel fick lite ny föda. Varför klagar han på att Blackburn attackerar vår målvakt? Det är ju hans fel att alla vet att våra målvakter är så jävla dåliga att det bara gäller att sätta lite press på dem så får man gratismål. Varför ger han spelare som Eduardo, Diaby, Nasri, Vela, Walcott med flera nya feta kontrakt när de inte har presterat någonting. Varför gnäller han och beklagar sig över tufft spela när lösningen på det är att spela snabbt och springa, något hans eget lag inte gör för de är så jävla lata? Varför gnäller han på saker som ligger i hans eget ansvar. Vi sakanr kvalitet, vi skanar vinnarinstinkt, och vi saknar en coach som talar om det för spelarna istället för att belöna misslyckade säsonger med feta lönehöjningar. Vems fel är det Wenger? Och varför gnäller du? Jag blir irriterad. gnäll på dina egna spelare. Det är de som underpresterar.

Fler tycker som jag läs LadyArse, Arseblog och läs Arsenal4life . Läs i princip vilken fanblogg som helst och alla är trötta på Wenger just nu. Det sprider sig en misstro mot Wenger som inte gynnar klubben. Jag vet. Det kan ju såklart vara så att Wenger har fått leva med en tajt budget tack vare Emirates, det är såklart så att skador på Cesc, Arshavin, Gallas, Van Persie, Gibbs, Nasri, Walcott, Rosicky, Bendtner som har gjort att samtliga dessa missat en tredjedel eller mer av säsongen gör att det är svårt för Wenger att vinna något. Men det ursäktar inte att det mot Blackburn rantar omkring 10 lata röda och en clown i målet. Det ursäktar inte att man inte längre bryr sig. Det förklarar inte varför Traore, Walcott, Vela, Eduardo inte kutar sig döda för att få chansen att spela vidare i Arsenal. Däremot har Wenger tutat i dem att man behöver inte prestera. I Arsenal blir man belönad ändå. Man får kanske inte spela så mycket men man får feta kontrakt och är garanterat en plats på gräddhyllan utan ansträngning. Och där i ligger problemet. Wenger värvar spelare i så unga år att de tror på fullt allvar att det är så här det ska vara.

Det är av flera anedningar vi behvöer spelare i sommar. Dels för att vår kvalitet i bästa fall är titelutmanande om alla är hela, men också för att vårt lag behöver färdiga spelare som vunnit saker och som kan tala om för glinen att med talang får du en fet lön av Wenger om om du inte presterar får du en smäll av mig. Vi måste ha vinnare.

Gunners!!

//swearse

No comments:

Post a Comment