Welcome to

Welcome to

Saturday, May 1, 2010

Det är fan inte lätt

Hej hej

Hoppas ni har era huvuden kvar efter en förmodad festkväll igår.

Idag konstaterar jag att det är åt helvete svårt att skriva när det inte kommer ett skit av värde gällande Arsenal. Van Persie länkas till Barca, Arshavin undrar varför alla i Arsenal blir skadade (vem fan gör inte det) och menar vidare att han blir felöversatt hela tiden. Han kanske bara borde vara lite tystare istället.

Det vi kan konstatera är att Eduardo nu givit en intervju på Arsenal.com också vilket med största säkerhet innebär att han spelar en roll i måndagens match.

Men what to do. Inget att diskutera och jag vägrar maniskt att utvärera laget förrän ligaplacering är klar och vi fått se några reserver kämpa för sin överlevnad de sista 2 matcherna. Vår sista match kan bli något av ett antiklimax. Vi spelar säkert lite reserver så de får visa upp sig och Fulham ska spela final i Euro League (vilket säger mycket om den turneringen) så de kanske också spelar lite reservbetonat.

Om man inte har något annat för sig kan man ju se Villa och City slåss som djur för den åtråvärda 4:e platsen, men det är inget större nöje att se någon av dem vinna även om Villa har en viss heder i sitt lagbygge jämfört med City som är ett lag fullt av Zlatans prostitutionsklubb. Tevez som för övrigt beklagar sig över den hårda träningen. Det säger en del. Han blev väl lovad en 200 000 £ i veckan och träningsfritt.......eller??

Nåja. jag har faktiskt inte mer att säga idag. Fru swearse har fullt av sysslor till mig så det är inte lönt att sitta här och ordbajsa för saken skull. Ha det.

Gunners!!

//swearse

No comments:

Post a Comment