Welcome to

Welcome to

Wednesday, May 19, 2010

Nothing at all

Det finns inte ett jävla dyft att prata om när det gäller nyheter och Arsenal. Internet kryllar av storys om Fabregas såklart men den frågan har vi redan avhandlat. Händelsförloppet såg ut så här.

1. En tvivelaktig spanks tidning "Marca" publicerade ett citat där Cesc sa: OM jag lämnar Arsenal blir det för Barcelona.
2. Nu vill alltså Cesc lämna Arsenal.
3. Han har ett krismöte med Wenger
4. Hans avgift är det ENDA som kvarstår innan affären är klar.

Kontentan.
Ingen har en jävla aning om hur det står till. Tidningarna kryddar varandras historier och använder andras krydda versioner av sin egen som källa. Det är ett jävla ekorrhjul utan någon som helst rim och reson. Vad som är sant i allt detta har vi absolut ingen aning om och inte fucking Sky Sports heller. Jag säger det igen. Det kan naturligtvis vra så att Cesc lämnar men det här mediadrevet dryper av spekulation och fabrikation av storys. Ni ser ju själva händelsförloppet ovan. Den ena kryptiska slutsatsen leder till en ännu mer kryptisk slutsats och resultatet är panik hos Gunners-anhängare. Jag säger. Keep cool. Såhär har det varit varje sommar, den enda skillnaden är att Cecs bedyrat falskheten på Arsenal.com. Han kanske inte orkar det nu, han kanske är upptagen med att spela fotboll eller så kanske det är sant. Men det har verkligen eskalerat till orimliga proportioner. Jag läste på Arseblog att Fabregas syster blevit hotat på sin Twitter-sida osv. Smart. mycket smart. Om han inte tänkte lämna så kanske vi alltid kan skrämma iväg honom.

Det roliga är att nu har media bestämt att det "bara" är avgiften som ska förhandlas. Låt mig poängtera att om det mot förmodan är så, så är det kanske det svåraste momentet man har kvar. Cesc har kontrakt i 4 år till, han är 23 år och världens bästa mittfältare i sin ålder. Barca lär få betala och det är ingen liten sak.

Lämnar han så är det en fet käftsmäll men en käftsmäll som vi har väntat på så ta det lugnt. Vänta ut hysterin och fokusera på annat så länge.

Gunners!!

//swearse

No comments:

Post a Comment